fbpx

Snel en eenvoudig van Zero naar COPY Hero

Ontwaak je creatieve schrijfcel en schrijf in 7 stappen beeldende teksten die verkopen

Denk jij dat jij net die ene creatieve schrijfcel mist om een WAANZINNIGE tekst te kunnen te schrijven die van je beeldscherm afspat?

Zou je niets liever willen dat jij tekst schrijft – die moeiteloos uit je pen stroomt – zonder dat je uren aan je laptop geplakt zit?

Ja, toch? 

In alle trainingen en feedback sessies die ik de afgelopen jaren heb gegeven, hoor ik altijd dezelfde problemen: 

“Welke woorden moet ik nu gebruiken?”

“Ik krijg maar weinig reacties als ik iets wil ‘verkopen’”

“Mijn teksten zijn oké, maar niet geweldig”

“Ik heb geen idee hoe ik mijn lezer in beweging krijg”

“Ik weet niet hoe ik een tekst moet beginnen”

“Ik heb zoveel vakkennis, ik weet niet precies wat moet ik vertellen?” 

Lang verhaal kort: Je teksten werken niet voor jou. 

Ze zorgen er niet voor dat je je diensten verkoopt, je workshops of trainingen vollopen of voor oneindig veel downloads van je weggever. 

Dat is zonde… 

En ik begrijp je volledig, je staat hier niet alleen in. Veel ondernemers lopen vast op het schrijven van een pakkende tekst waarbij de lezer denkt: “Ja, dat wil ik!”

Het schrijven van teksten waarmee je ‘mondhoeken omhoog laat krullen’ hoeft niet persé moeilijk te zijn. 

Lees even verder. Ik leg je uit hoe je dit doet. 

Hoe zou het zijn als je waanzinnige teksten schrijft. Zodat je meer mensen bereikt en voor jezelf de mentale en financiële vrijheid creëert

"Ontwaak in 7 stappen je creatieve schrijfcel en ga van Zero naar COPY Hero"

Stel…

Maak dan kennis met de cursus: “Ontwaak je creatieve schrijfcel en ga van Zero naar COPY Hero” 
 

Een cursus waarin je in 7 stappen van Zero naar COPY Hero gaat, zodat je snel onder de knie krijgt wat de meest belangrijke basistechnieken zijn om beeldende teksten te schrijven die verkopen – je beste quickstart ‘ever’.

Daarnaast vertel ik je over hoe ons brein op woorden reageert en hoe je met 3 eenvoudige vragen je doelgroep bepaalt (en dat is echt anders dan de meeste business coaches je vertellen).

Wil jij je teksten voor sociale media, je video-script, je website of e-mails verbeteren? Heb je hulp nodig bij het maken van een tekst die opvalt en waarmee je ideale klant uit je handen eet?  

Wat zit in de cursus

Hoe je actief leert schrijven

Wees niet lui en schrijf actief. Actieve teksten worden beter onthouden en lezen prettiger.

Wie is je doelgroep?

Krijg kristalhelder voor wie jij er bent, zodat je direct herkenbaar bent voor jouw doelgroep - meer omzet gegarandeerd!

Hoe schrijf je persoonlijk

Persoonlijke teksten verkopen beter, maar hoe gooi jij je eigen sausje erover en klink je meer zoals wie jij bent.

Wervende tekstopbouw

Om je lezer mee te zuigen in je tekst, zodat je precies weet wat en wanneer je iets moet zeggen.

Welke woorden moet je nu kiezen?

Lijsten met woorden die je wél en liever niet gebruikt in je teksten.

Schrijven vanuit Flowwww

Slimme truc om de woorden in je hoofd op papier te krijgen.

Yes! Dit is écht mijn verhaal...

Hoe zorg je ervoor dat jouw persoonlijkheid terugkomt in je teksten.

Breingeheim

Het geheim van een succesvolle tekst die verkoop oplevert, is inspelen op het (onbewuste) brein van je lezer. Maar hoe doe je dat? Ik leg het je uit.

Even voorstellen...

Wat heb ik lopen worstelen bij de start van mijn toenmalige praktijk als energiewerker. Met 20+ jaar ervaring als sales & marketing manager dacht ik dat ik wel wist hoe je eenvoudig aan klanten kon komen.

Maar niets was minder waar… Niet als eenpitter! 

Ik begreep niet waarom er bijna niemand via mijn website, socials of e-mails reageerde. Ik had wel klanten, maar dat waren de klanten die via via op mijn pad kwamen. 

Mijn website, de talloze berichten die ik op sociale media dropte en e-mails die ik schreef naar mijn mailinglijst leverde nauwelijks iets op.

Totdat iemand mij vertelde dat ze totaal niet begreep waar ik mee bezig was en welk probleem ik nu eigenlijk oploste voor mijn klanten.

Toen viel het kwartje. Ik heb toen de keuze gemaakt wat mijn leven heeft veranderd. 

Ik ging werken aan mijn grootste probleem. 

Mijn communicatie…

 

Ik ging slim gebruik maken van woorden en wat ons brein daarmee doet. Ik volgde copywriters opleidingen in Nederland en Amerika en alles over wat woorden met je onderbewuste doen. Daardoor kreeg ik mijn lezers in beweging, méér klanten en méér omzet. 

Mijn creatieve ideeën-tank mag ik nu elke dag legen op papier. “It feels like Magic!”

Nog wat feitjes....

download (2)

Wat levert deze cursus je op;

 

Naast de cursus heb ik nog een aantal toffe bonussen - die je verder helpen.

Hoe je een tekst schrijft die je daadwerkelijk klanten oplevert, doe je met behulp van een succesvolle template. Als bonus deel ik mijn meest winstgevende storytelling template met jou.

“Ik ben een grote fan van Joe Vitale en zijn boeken. Het boek Hypnotic Writing (Engelstalig) is mijn absolute favoriet. Ik heb talloze boeken over overtuigingskracht gelezen, maar geen enkele komt in de buurt van dit boek. Het laat je precies te zien hoe je je lezers in een soort van ‘kooptrance’ breng.”

Neem een kijkje achter de schermen. Dit is hoe de cursus eruit ziet.

Dit is wat je krijgt

"Je schrijfcoach in je broekzak"

Je eigen Write like a Boss Community – Makkelijk en snel te bereiken voor al je vragen en feedback op je – korte – teksten.

De online schrijftraining van Susan is echt een aanrader. Susan schrijft vanuit haar hart met humor waardoor het leuk is om te doen. De training is super praktisch met tips die echt werken. De templates gebruik ik regelmatig: super handig om inspiratie op te doen voor je tekst.
Barbara te Boekhorst
Empowercoach Power for Me
"Ik ben heel erg blij dat ik dit programma heb gekocht, want na urenlang staren naar een lege pagina, waar vervolgens niks op kwam te staan, was ik het zat. Ik heb geleerd met het online programma van Susan, hoe ik mijn ideale doelgroep kan benaderen en hen kan laten overgaan tot een aankoop."
Yordi Walters
Watersmotivation.nl
Susan is scherp, duidelijk, kritisch en dus precies wat je zoekt in een copywriter! Daarnaast heeft ze humor en is ze een warme en lieve dame die erg bevlogen is in haar werk. Ze heeft een passie voor woorden. Ze geeft mooie duidelijke tips die je direct door kunt voeren in je teksten. Ze weet me te raken door haar diepgang en haar bevlogenheid die je motiveert om het beste uit jezelf (en je teksten) te halen.
Anouk de Boer
Eigenaar Crazy Connections
Susan heeft het schrijven voor mij veel makkelijker gemaakt! Soms was ik echt aan het zwoegen en worstelen over een simpele tekst of blog. Nu pak ik de formules van Susan erbij, kijk welke het beste is en de woorden stromen van zelf. Het levert me meer tijd, betere teksten en een super tevreden gevoel op!
Nicolle Pannebakker
'Het bewuste werken'

Nog meer enthousiaste reacties...

Alle voordelen nog even op een rijtje...

Direct voor 12 maanden toegang tot de cursus

Niet goed - geld terug garantie

Toegang tot mijn Facebook community voor gratis feedback op je teksten

Elk kwartaal een live FAQ Zoom sessie voor al je vragen

Bonus: omzet verhogende schrijftemplate

Bonus: digitaal boek Hypnotic writing

Je kunt jarenlang proberen wat wel en niet werkt, dit is zonde van je tijd en energie.  

Met deze cursus krijg je de ‘tools’ in handen om een knap stukje tekst te schrijven.

Na deze cursus creëer je nooit meer saaie content en klink je verrassender dan je al die andere duizenden ondernemers – die schrijven over exact hetzelfde onderwerp. 

Ga van Zero naar COPY Hero 

Nu voor  € 97,00

 

excl. BTW

Belangrijk om te weten

Voor alle ondernemers die begrijpen dat overtuigende teksten voor je  werken, maar de richtlijnen hiervoor nodig hebben om dit te realiseren. 

Voor ondernemers (coaches, therapeuten, trainers, intuïtieve ondernemers) die een dienst verkopen en op zoek zijn naar meer klanten. 

Voor ondernemers die vandaag nog willen starten met verkopen.

Ik wil je oprecht adviseren om dit programma te volgen. En natuurlijk zeg ik dat als verkoper van dit programma, maar ik heb ZOVEEL ondernemers ZOVEEL geld zien verliezen met teksten die niet werken. Omdat ze simpelweg niet de juiste dingen deden.

Onlangs startte een ondernemer met het geven van webinars. Ze had ontzettend veel aanmeldingen, wel 200 deelnemers per keer en ze gaf er 4. Reken maar uit! Ze heeft helaas NIETS verkocht! Omdat haar verkooptekst ontzettend onduidelijk was. Dit kreeg ze te horen van de deelnemers, nadat ze een rondje had gebeld. 

Ik wil je dus aanraden om dit programma te volgen om goede resultaten te behalen, maar vooral ook om dure fouten te voorkomen.

Voor het bedrag hoef je het niet te laten, dat heb je zo weer terugverdiend. 😉

Je kunt je aanmelden voor de besloten Facebook groep: Write like a Boss en daar je teksten delen voor feedback. Maar je leert ook van de anderen die in het zelfde schuitje zitten. Daarnaast heb ik voornemens veel meer in de groep aanwezig te zijn voor tips en inspiratie op het gebied van copywriting, hoe ik mijn bedrijf run en welke successtrategie ik hanteer. 

Een copywriter zet lezers met woorden aan tot actie. Hiervoor moet je het vak hebben geleerd om dit te beheersen. Daarnaast zijn er nog een aan aantal andere kenmerken die een copywriter dient te beheersen:

  • Inleven in jouw doelgroep
  • Lastige materie vertalen naar eenvoudige taal
  • Alles uit jou trekken voor de juiste tekst
  • Kritische noten plaatsen
  • De juiste woorden kiezen
  • Consumentenpsychologie kennen

In het programma leer je hoe je vlotte persoonlijke teksten schrijf die je lezer motiveert in actie te komen. Beheers je dit nog niet? Dan is deze cursus uitermate geschikt voor jou. 

Klopt! Ik wil graag zoveel mogelijk ondernemers helpen met het schrijven van teksten waarbij ze zich goed voelen en ook nog eens verkopen. 🙂

Telkens een copywriter inhuren om je teksten te schrijven is duur, ik wil het toegankelijk maken. Met mijn Facebook groep heb je makkelijk toegang tot mij en mijn expertise. Ik help je graag daar verder, mocht je vastlopen. 

 

 

Dat kan! Je kunt meedoen met mijn Membership programma: Succes met Woorden met wekelijkse online coachingscalls en liftetime toegang tot het complete online copywiting programma.