fbpx

Wil jij SUCCES MET WOORDEN
en meer online verkopen?

Heb jij even geluk, dat je hier bent!

SUCCES MET WOORDEN is namelijk een online schrijfprogramma
voor online ondernemers (of to be) voor méér inschrijven op je mailinglijst,
méér verkopen en meer fans.


Ben jij die leuke coach, therapeut, energiewerker of trainer en onlangs gestart met het verkopen van online producten, maar het gaat nog niet als warme broodjes over de toonbank? 

Zit je bij elke lancering, webinar, masterclass, challenge of advertentie campagne met samengeknepen billen af te wachten of het je deze keer wél gaat lukken? In de hoop dat je niet met een doos chocolade op de bank, onder een dekentje, hoeft weg te kruipen van ellende…

Is dit voor jou nu de realiteit? 

Heb je moeite om je online bedrijf te laten groeien? Komt er zoveel meer bij kijken dan je had verwacht en voelt het op dit moment allesbehalve moeiteloos? 

Heb jij het gevoel dat…

Word je soms helemaal gek van de vragen: 


  • Wie is nu écht mijn ideale klant en op welke woorden slaan ze aan?
  • Wat zet ik in hemelsnaam op mijn verkooppagina?
  • Wat moet ik in mijn e-mails schrijven om ervoor te zorgen dat aan het eind van de actieperiode nog een tsunami aan verkopen binnenkomen

"The written word is the strongest source of power in the entire universe"

Echt zo waar dit 😉

Ben jij nooit blij met je teksten en zijn die van anderen altijd geweldig?

Het is geen geheim dat de online wereld een luidruchtige, drukke plek is geworden. Er is meer inhoud en concurrentie dan ooit tevoren, waardoor het steeds moeilijker wordt om op te vallen.

Hoe goed je ook bent en wat je doet hoe hard je ook werkt en hoeveel je ook produceert, een van de belangrijkste vaardigheden die je moet ontwikkelen om succesvol te zijn is deze:

Je moet leren je boodschap overbrengen op een manier die je mensen in beweging zet en waarbij ze volmondig ‘ja’ zeggen op jouw aanbod. 

Want hoe krijg je anders klanten binnen, als je niet in staat bent je lezers te motiveren in actie te komen?

Als je niet het gewenste resultaat van je marketing ziet is meerwerk met dezelfde uren aan een ineffectieve boodschap niet het antwoord. 

Als je wilt dat je bedrijf op lange termijn floreert moet je leren de juiste woorden te gebruiken.

Ik weet dit omdat weet als geen ander wat woorden voor mijn bedrijf heeft betekend. Sinds ik in 2018 ben gaan werken aan mijn copywriting skills is mijn omzet verdubbeld en heb ik meer dan 100 deelnemers in mijn programma’s (binnen een jaar). 

Ik werk en heb gewerkt voor grote namen als: Eelco de Boer, 365 dagen succesvol, Janos Art, Succes trek je aan een vele andere kleinere zzp’ers met grote dromen. 

Wat ik heb gemerkt bij de honderden ondernemers die ik afgelopen jaren heb geholpen is het gebrek aan duidelijke en overtuigende teksten.

En dat is zonde…

Ik geloof erin dat zodra je de magie van woorden begrijpt, je een enorme groeispurt maakt met je bedrijf. 

Teksten die voor je werken is het verschil tussen een ‘rinkelende’ digitale kassa en oorverdovende stilte

Hoe zou het zijn als...

Wat zou er dan voor jou veranderen? Meer omzet, meer vrijetijd. Met iets wat je het liefste doet...

Vraagje...

Word jij nog gezien tussen alle content die je continu voorgeschoteld krijgt én waar méér concurrentie is dan ooit tevoren? 

Bereik jij de klanten die je graag wilt helpen of merk je dat het steeds moeilijker wordt? 

Mensen raken doe je niet met woorden die je collega’s ook gebruiken. Het brein 🧠 van je lezer gaat niet knipperen bij woorden die we in elke tekst tegenkomen. 

Verkopen doe je met woorden die emotie oproepen en waar creativiteit aan toegevoegd is.

En het goede nieuws voor jou is…


Je hoeft hiervoor géén doorgewinterde Copywriter te zijn om dit te kunnen. 

Copywriting is 80% techniekjes en voor die andere 20% je creatieve denktank, zelf als je geen enkele creatieve schrijfcel in je lijf hebt. 

Als je eenmaal begrijp hoe het ‘spel’ van woorden voor je werkt, wordt schrijven een stuk eenvoudiger. Ook voor jou!

Welke kans grijp jij om snel te groeien met je bedrijf?

Ben jij al een tijdje aan het ondernemen en gaat het je nog te langzaam? Wil jij sneller en moeitelozer klanten en omzet realiseren? 

Rake teksten schrijven doet wonderen voor jou & je bedrijf. Je krijgt meer zelfvertrouwen, lef en je ontdekt waar jouw potentiële klant op aangaat. 

Maar het gevoel dat je er toe doet, omdat je meer mensen kunt helpen – is onbeschrijfelijk

We leven vandaag de dag leven in een veranderende wereld. Een wereld waarin jij harder nodig bent dan ooit. Heb jij dit gevoel ook? 

Doe dan mee aan dit online programma waarin ik je stap voor stap leer hoe je rake teksten schrijft die je lezer in beweging zet. 

"Haar uitleg is praktisch, simpel en zonder poespas. Ik heb leren schrijven in de taal van de lezer en daarbij lekker mezelf te blijven, I love it!"
Angelique Piternella
Share Team Support
"Door het traject “Succes met woorden” te volgen van Susan, ben ik gaan schrijven met meer lef en kracht. Mijn potentiële klant voelt die passie en weet meteen wie ik ben en wat ik voor hen doe."
Sandra Westein
Businessorganiser.nl
Super praktisch de modules in ‘Succes met Woorden’. Leuk, inspirerend en eenvoudig toe te passen én -niet onbelangrijk- je kan er echt je eigen kleur aangeven. Ik ontdek telkens weer nieuwe mogelijkheden!
Nicolette van der Spek
Karmozijn.nl

De vraag is. Ben je er klaar voor? 

Maak kennis met het online programma: 

Succes met Woorden 

Copywriting programma

Alles wat je nodig hebt om de harten ❤️ te open en je digitale kassa te laten rinkelen...

Succes met Woorden is een online programma met offline coaching voor ondernemers, om hun bedrijf op de kaart te zetten met een heldere boodschap - die blijft plakken.

Dit zijn alle modules die jou verder helpen om pakkende teksten te schrijven

Het cursusmateriaal, inclusief talloze voorbeelden van teksten, is direct voor je beschikbaar in je eigen onlineomgeving – ook op je mobiel

1 +
Doen al mee! Ben jij de volgende?

"Susan is een ervaren tekstexpert. Met haar training zorgt ze voor een sterk fundament en legt ze concepten makkelijk uit aan zowel ervaren als ook minder ervaren schrijvers." Emile Ruig

Wat levert 'Succes met Woorden' jou op?

Succesverhalen

De online schrijftraining van Susan is echt een aanrader. Susan schrijft vanuit haar hart met humor waardoor het leuk is om te doen. De training is super praktisch met tips die echt werken. De templates gebruik ik regelmatig: super handig om inspiratie op te doen voor je tekst.
Barbara te Boekhorst
Empowercoach Power for Me
"Ik ben heel erg blij dat ik dit programma heb gekocht, want na urenlang staren naar een lege pagina, waar vervolgens niks op kwam te staan, was ik het zat. Ik heb geleerd met het online programma van Susan, hoe ik mijn ideale doelgroep kan benaderen en hen kan laten overgaan tot een aankoop."
Yordi Walters
Watersmotivation.nl
Susan is scherp, duidelijk, kritisch en dus precies wat je zoekt in een copywriter! Daarnaast heeft ze humor en is ze een warme en lieve dame die erg bevlogen is in haar werk. Ze heeft een passie voor woorden. Ze geeft mooie duidelijke tips die je direct door kunt voeren in je teksten. Ze weet me te raken door haar diepgang en haar bevlogenheid die je motiveert om het beste uit jezelf (en je teksten) te halen.
Anouk de Boer
Eigenaar Crazy Connections
Susan heeft het schrijven voor mij veel makkelijker gemaakt! Soms was ik echt aan het zwoegen en worstelen over een simpele tekst of blog. Nu pak ik de formules van Susan erbij, kijk welke het beste is en de woorden stromen van zelf. Het levert me meer tijd, betere teksten en een super tevreden gevoel op!
Nicolle Pannebakker
'Het bewuste werken'

Nog meer enthousiaste reacties...

Wat ik jou vandaag wil meegeven

Je kunt jarenlang proberen wat wel en niet werkt, dit is zonde van je tijd en energie.  

Met dit programma krijg je de ‘tools’ in handen om een knap stukje tekst te schrijven om je producten online eenvoudig te verkopen. 

Met dit programma creëer je nooit meer saaie content en klink je verrassender dan je al die andere duizenden ondernemers – die schrijven over exact hetzelfde onderwerp. 

Naast de cursus heb ik nog een aantal toffe bonussen - die je verder helpen.

Bonus

Een online programma is al top, maar ik geloof erin dat de combinatie met live coaching je tot betere resultaten brengt. Elke  maand is er een live online coachingscall waar je de mogelijkheid hebt om jouw teksten door mij te laten reviewen. 

Heb je een homepagina waar je niet zo blij mee bent. Loopt je e-mail funnel niet of converteert je verkooppagina niet. Ik help je graag met je teksten en strategie, zodat het wel goed voor je werken.

Bonus

“Ik ben een grote fan van Joe Vitale en zijn boeken. Het boek Hypnotic Writing (Engelstalig) is mijn absolute favoriet. Ik heb talloze boeken over overtuigingskracht gelezen, maar geen enkele komt in de buurt van dit boek. Het laat je precies te zien hoe je je lezers in een soort van ‘kooptrance’ kunt brengen die alles wat je ze aanbiedt onweerstaanbaar maakt.”

Bonus

In het programma Succes met Woorden is mijn vaste gastcoach Ivonne van Dis. 

Ivonne is businessreader en businesscoach. Heb jij de juiste energie en kan jij van hieruit je bedrijf succesvol runnen? Ze is in staat je makkelijk te scannen en jou de juiste vragen te stellen, zodat je snel nieuwe inzichten krijgt.

Bonus

Ik geloof erin dat een succesvolle business niet mogelijk is al je ook werkt aan je mindset. Hoe deal je  met de remmetjes en stemmetjes in je hoofd? Om die reden is Barbara ter Boekhorst als vaste coach toegevoegd aan het programma. Barbara geeft power boosts. Dit is een soort van meditatie en healing om de blokkades in je lijf op te ruimen. 

"Je schrijfcoach in je broekzak"

Je eigen Write like a Boss Community – Makkelijk en snel te bereiken voor al je vragen en korte teksten.

Dit is wat je krijgt

Totale waarde
995 euro

excl. BTW

Naast het complete online programma is er veel offline coaching om jou te helpen naar nog betere resultaten, zodat jij je doel gaat halen!

Koop zonder risico

Als je niet de resultaten krijgt die je wilt of het is niet zo goed als je dacht dat het zou zijn, geen problemen!

Laat mij dit binnen 30 dagen weten dan stuur ik je, zonder vragen, je geld terug.  

Deze online training is een volledig risicovrije aankoop.

Alle voordelen nog even op een rijtje...

Direct altijd toegang tot het online programma

Niet goed - geld terug garantie

Offline groeps- coaching om het beste resultaat te behalen

Extra gast coachingcalls en thema coachingscalls

Altijd direct toegang tot mij en mijn team via de besloten Facebookgroep

Termijnbetaling mogelijk

Klinkt geweldig, ik heb nog een paar vragen...

Belangrijk om te weten

Voor alle ondernemers die begrijpen dat overtuigende teksten voor je werken en je meer omzet en fans gaat opleveren,  maar de richtlijnen hiervoor nodig hebben om dit te realiseren. 

Voor ondernemers (coaches, therapeuten, trainers, intuïtieve ondernemers) die een dienst verkopen en op zoek zijn naar meer klanten. 

Voor ondernemers die vandaag nog willen starten met verkopen.

Zie het programma als een soort van handleiding, iedere keer als je iets wilt gaan schrijven pak je het erbij. 

Een nieuwe homepagina dan open je de homepagina module en volg je de stappen. 

Zoek je een geschikte call to action of wil je een Facebook advertentie schrijven, dan neem je de bijbehoren module en je gaat aan de slag. 

 

Je krijgt direct toegang zodra je jouw bestelling plaatst en je houdt onbeperkt toegang tot al het materiaal.

De coachingssessies zijn te volgen binnen 12 maanden, maar je hebt levenslang toegang tot het online gedeelte. 

In de training heb ik oprecht veel waarde gegeven en ik snap ook helemaal dat je het gevoel hebt dat je daar eerst wel meer verder kunt. Maar als je nog niet zoveel kennis hebt van copywriting en het schrijven van overtuigende teksten, dan weet je niet wat ik allemaal nog NIET heb gedeeld. En dat is behoorlijk veel.

Ik wil je oprecht adviseren om dit programma te volgen. En natuurlijk zeg ik dat als verkoper van dit programma, maar ik heb ZOVEEL ondernemers ZOVEEL geld zien verliezen met teksten die niet werken. Omdat ze simpelweg niet de juiste dingen deden.

Onlangs startte een ondernemer  met het geven van webinars. Ze had ontzettend veel aanmeldingen, wel 200 deelnemers per keer en ze gaf er 4. Reken maar uit! Ze heeft helaas NIETS verkocht! Omdat haar salespagina ontzettend onduidelijk was. Dit kreeg ze te horen van de deelnemers, nadat ze een rondje had gebeld. Ze heeft me onlangs gebeld en samen gaan we met haar salespagina aan de slag, zodat er bij de volgende ronde wel verkocht wordt. De salespagina module –  met het uitgebreide stappenplan – levert je gegarandeerd verkoopt op.  

Ik wil je dus aanraden om dit programma te volgen om goede resultaten te behalen, maar vooral ook om dure fouten te voorkomen.

En ik weet als geen ander: Als je niet 100% weet wat je aan het doen bent, dan ben je zo het bedrag van dit programma kwijt aan teksten zonder resultaat.

Absoluut! Elke maand (en soms vaker – zeker nu tijdens de corona periode) is er een live online copywriting coachingscall. Deze duurt 2 uur en geeft jou de mogelijkheid je vragen aan mij te stellen of feedback te krijgen op jouw eigen geschreven teksten. De data staan vermeld in het online programma en worden op wisselende dagen gegeven. Tevens is er van elke call een opname beschikbaar – je hoeft niks te missen!

Een copywriter zet lezers met woorden aan tot actie. Hiervoor moet je het vak hebben geleerd om dit te beheersen. Daarnaast zijn er nog een aan aantal andere kenmerken die een copywriter dient te beheersen:

  • Inleven in jouw doelgroep
  • Lastige materie vertalen naar eenvoudige taal
  • Alles uit jou trekken voor de juiste tekst
  • Kritische noten plaatsen
  • De juiste woorden kiezen
  • Consumentenpsychologie kennen

In het programma leer je hoe je je lezers aanzet tot actie, dit is namelijk wat er nodig is om jouw dienst of product te verkopen. Beheers je dit nog niet? Dan is dit programma uitermate geschikt voor jou. 

Dit programma geeft je de mogelijkheid om overtuigend te leren schrijven. Met deze theorie ga je je eigen teksten schrijven. 

In de coachingscalls en 1 op 1 coaching heb je de mogelijkheid je tekst in te dienen voor feedback. Je stuurt de tekst van te voren naar mij toe en ik kijk deze voor de coachingscall of ons 1 op 1 gesprek helemaal na en redigeer waar nodig.  Ik geef je ideeën hoe je een zin anders kunt schrijven, een woordje erbij of eraf om het net wat meer pakkend te maken. 

Met als eindresultaat een tekst die bij jou past, met jouw eigen schrijfstem én die je lezers aanzet tot actie. 

Ik werk met ZOOM. Meerdere deelnemers van het programma kunnen zich aanmelden hiervoor.  Van te voren kan je je vragen of tekst bij mij insturen – dat geeft mij de gelegenheid mij goed voor te bereiden – de vragen en teksten behandel ik tijdens de ZOOM sessie. 

Overige deelnemers kijken en luisteren mee. Je leert heel veel van de vragen van de anderen. 

Je bent tijdens de sessie niet in beeld. Je kunt met mij chatten of ik haal je in de uitzending. Maar uiteraard aan jou de keuze. 

De data staan vermeld in de online omgeving. Kan je er niet bij zijn? De training wordt opgenomen en in de online omgeving geplaatst. 

Aanmelden: in de online omgeving staat een link met de data. Met deze link kun jij je aanmelden.  

Een sessie duurt maximaal 2 uur en behandel maximaal 5 vragen. Mits er tijd is voor meer vragen – dan gaan we gewoon door. 

Deze groep kun je gebruiken om je teksten te posten voor feedback, zodat – naast mij – ook de andere deelnemers  de mogelijkheid hebben te reageren. 

Ivonne van Dis is onze vaste businesscoach in het programma. Elk kwartaal is zij online aanwezig om jou te helpen met vragen over jouw bedrijf. 

Welke vragen kan je aan Ivonne stellen?  Loop je vast in je bedrijf, je weet even niet meer wat nu de beste stap is om te ondernemen? Heb je nog de juiste doelgroep of heb je überhaupt moeite een doelgroep te bepalen? Wat is mijn talent en waarom zie ik het niet? Wat is mijn verhaal waar ik mee naar buiten kan treden enzovoort.  Dit zijn zo wat voorbeelden. 

Door haar unieke combinatie van energie voelen (hier heeft ze talloze opleidingen voor gevolgd) en businesscoaching is ze anders dan welke businesscoach dan ook. 

Ik ben dan ook super trots dat zij voor ons beschikbaar is om jou verder te helpen.