fbpx

Wil jij meer SUCCES MET WOORDEN?

Heb jij even geluk, dat je hier bent!

SUCCES MET WOORDEN is namelijk een online schrijfprogramma voor online ondernemers (of to be) voor meer inschrijven op je mailinglijst, meer verkopen en meer fans.


Ben jij die ambitieuze online ondernemer (of in spe) en vind jij het knap lastig om je te onderscheiden met je teksten? 

Zie jij overal dezelfde woorden en zinnen voorbijkomen en zakt hierdoor de moed je soms in de schoenen. Want de ene collega lijkt nog beter dan de ander en dat maakt je soms erg onzeker. 

Je weet dat je mensen oprecht kunt helpen met datgene wat jij het liefste doet. 

Maar op dit moment kom je nauwelijks uit de verf, je klungelt maar wat aan. Je bedrijf groeit niet of nauwelijks. 

Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets lijkt echt voor je te werken. 

Heb jij het gevoel dat…

En dat is zonde. 

Ik geloof erin dat zodra je de magie van woorden begrijpt, je een enorme groeispurt maakt met je bedrijf. 

Ik weet als ‘voormalig’ energetisch therapeut als geen ander hoe lastig het is om, iets wat ‘vaag’ of ongrijpbaar is, super concreet te maken. Zodat je potentiële klanten direct begrijpen waar jij ze bij helpt.

Ik hoor dit ook van de honderden ondernemers die ik heb geholpen als schrijfcoach. Allemaal lopen zij, keer op keer tegen hetzelfde aan. Ze hebben moeite hun verhaal duidelijk over de bühne te krijgen, zonder te verzanden in alles wat ze ‘willen’ vertellen. 

Daarom heb ik het programma Succes met Woorden ontwikkeld, speciaal voor online gezondheids-ondernemers (of in spe), om jou te helpen overtuigende teksten te schrijven die verkopen. Én waarmee jij een constante stroom aan klanten genereert.

Wil jij dat dit je beste jaar ooit wordt? Maar je weet nog niet hoe...

Hoe zou het zijn als...

Wat zou er dan voor jou veranderen? Meer omzet, meer vrijetijd... Met iets wat je het liefste doet?

Vraagje...

Word jij nog gezien tussen alle content die je continu voorgeschoteld krijgt én waar méér concurrentie is dan ooit tevoren? 

Bereik jij de klanten die je graag wilt helpen of merk je dat het steeds moeilijker wordt? 

Mensen raken doe je niet met woorden die je collega’s ook gebruiken. Het brein 🧠 van je lezer gaat niet knipperen bij woorden die we in elke tekst tegenkomen. 

Verkopen doe je met woorden die emotie oproepen en waar creativiteit aan toegevoegd is.

En het goede nieuws voor jou is…

Je hoeft hiervoor géén doorgewinterde Copywriter te zijn om dit te kunnen. 

Copywriting is 80% techniekjes en voor die andere 20% je creatieve denktank, zelf als je geen enkele creatieve schrijfcel in je lijf hebt. 

Als je eenmaal begrijp hoe het ‘spel’ van woorden voor je werkt, wordt schrijven een stuk eenvoudiger. Ook voor jou!

Welke kans grijp jij om snel te groeien met je bedrijf?

Ben jij al een tijdje aan het ondernemen en gaat het je nog te langzaam? Wil jij sneller en moeitelozer klanten en omzet realiseren? 

Rake teksten schrijven doet wonderen voor jou & je bedrijf. Je krijgt meer zelfvertrouwen, lef en je ontdekt waar jouw potentiële klant op aangaat. 

Maar het gevoel dat je er toe doet, omdat je meer mensen kunt helpen – is onbeschrijfelijk

We leven vandaag de dag leven in een veranderende wereld. Een wereld waarin jij harder nodig bent dan ooit. Heb jij dit gevoel ook? 

Doe dan mee aan dit online programma waarin ik je stap voor stap leer hoe je rake teksten schrijft die je lezer in beweging zet. 

"Haar uitleg is praktisch, simpel en zonder poespas. Ik heb leren schrijven in de taal van de lezer en daarbij lekker mezelf te blijven, I love it!"
Angelique Piternella
Share Team Support
"Door het traject “Succes met woorden” te volgen van Susan, ben ik gaan schrijven met meer lef en kracht. Mijn potentiële klant voelt die passie en weet meteen wie ik ben en wat ik voor hen doe."
Sandra Westein
Businessorganiser.nl
Super praktisch de modules in ‘Succes met Woorden’. Leuk, inspirerend en eenvoudig toe te passen én -niet onbelangrijk- je kan er echt je eigen kleur aangeven. Ik ontdek telkens weer nieuwe mogelijkheden!
Nicolette van der Spek
Karmozijn.nl

This is me...

Ik ben Susan Wind, voorheen (toen ik nog een praktijk had) heb ik vele kansen door mijn handen laten glippen om te groeien met mijn praktijk, omdat ik niet de woorden gebruikte om mijn ideale klanten te overtuigen voor mij te kiezen.

Ze lazen mijn teksten, maar mijn woorden kwamen niet binnen en geen vervolgactie. En dat is knap frustrerend…

Zeker als je weet dat je iets goeds te bieden hebt, net als jij, maar je verkoopt niets. 

Nog wat feitjes...

download (2)

Hoe zou het zijn als je straks waanzinnige teksten schrijft?

De vraag is. Ben je er klaar voor? 

Maak kennis met het online programma: 

Succes met Woorden 

Copywriting programma

Alles wat je nodig hebt om de harten ❤️ te open en je digitale kassa te laten rinkelen...

Succes met Woorden is een online programma met offline coaching voor ondernemers, om hun bedrijf op de kaart te zetten met een heldere boodschap - die blijft plakken.

Dit zijn alle modules die jou verder helpen om pakkende teksten te schrijven

Het cursusmateriaal, inclusief talloze voorbeelden van teksten, is direct voor je beschikbaar in je eigen onlineomgeving – ook op je mobiel

1 +
Deelnemers aan SUCCES Met WOORDEN

"Susan is een ervaren tekstexpert. Met haar training zorgt ze voor een sterk fundament en legt ze concepten makkelijk uit aan zowel ervaren als ook minder ervaren schrijvers." Emile Ruig

"kRACHTIG & overtuigende teksten SCHRIJVEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK"

....zelfs als geen enkele creatieve schrijfcel in je lijft hebt!

Wat levert 'Succes met Woorden' jou op?

Succesverhalen

De online schrijftraining van Susan is echt een aanrader. Susan schrijft vanuit haar hart met humor waardoor het leuk is om te doen. De training is super praktisch met tips die echt werken. De templates gebruik ik regelmatig: super handig om inspiratie op te doen voor je tekst.
Barbara te Boekhorst
Empowercoach Power for Me
"Ik ben heel erg blij dat ik dit programma heb gekocht, want na urenlang staren naar een lege pagina, waar vervolgens niks op kwam te staan, was ik het zat. Ik heb geleerd met het online programma van Susan, hoe ik mijn ideale doelgroep kan benaderen en hen kan laten overgaan tot een aankoop."
Yordi Walters
Watersmotivation.nl
Susan is scherp, duidelijk, kritisch en dus precies wat je zoekt in een copywriter! Daarnaast heeft ze humor en is ze een warme en lieve dame die erg bevlogen is in haar werk. Ze heeft een passie voor woorden. Ze geeft mooie duidelijke tips die je direct door kunt voeren in je teksten. Ze weet me te raken door haar diepgang en haar bevlogenheid die je motiveert om het beste uit jezelf (en je teksten) te halen.
Anouk de Boer
Eigenaar Crazy Connections
Susan heeft het schrijven voor mij veel makkelijker gemaakt! Soms was ik echt aan het zwoegen en worstelen over een simpele tekst of blog. Nu pak ik de formules van Susan erbij, kijk welke het beste is en de woorden stromen van zelf. Het levert me meer tijd, betere teksten en een super tevreden gevoel op!
Nicolle Pannebakker
'Het bewuste werken'

Nog meer enthousiaste reacties...

Wat ik jou vandaag wil meegeven

Je kunt jarenlang proberen wat wel en niet werkt, dit is zonde van je tijd en energie.  

Met deze cursus krijg je de ‘tools’ in handen om een knap stukje tekst te schrijven.

Met dit programma creëer je nooit meer saaie content en klink je verrassender dan je al die andere duizenden ondernemers – die schrijven over exact hetzelfde onderwerp. 

Naast de cursus heb ik nog een aantal toffe bonussen - die je verder helpen.

Een online programma is al top, maar ik geloof erin dat de combinatie met live coaching je tot betere resultaten brengt. Elke  maand is er een live online coachingscall waar je de mogelijkheid hebt om jouw teksten door mij te laten reviewen. 

Heb je een homepagina waar je niet zo blij mee bent. Loopt je e-mail funnel niet of converteert je verkooppagina niet. Ik help je graag met je teksten en strategie, zodat het wel goed voor je werken.

“Ik ben een grote fan van Joe Vitale en zijn boeken. Het boek Hypnotic Writing (Engelstalig) is mijn absolute favoriet. Ik heb talloze boeken over overtuigingskracht gelezen, maar geen enkele komt in de buurt van dit boek. Het laat je precies te zien hoe je je lezers in een soort van ‘kooptrance’ kunt brengen die alles wat je ze aanbiedt onweerstaanbaar maakt.”

In het programma Succes met Woorden is mijn vaste gastcoach Ivonne van Dis. 

Ivonne is businessreader en businesscoach. Heb jij de juiste energie en kan jij van hieruit je bedrijf succesvol runnen? Ze is in staat je makkelijk te scannen en jou de juiste vragen te stellen, zodat je snel nieuwe inzichten krijgt.

Ik geloof erin dat een succesvolle business niet mogelijk is al je ook werkt aan je mindset. Hoe deal je  met de remmetjes en stemmetjes in je hoofd? Om die reden is Barbara ter Boekhorst als vaste coach toegevoegd aan het programma. Barbara geeft power boosts. Dit is een soort van meditatie en healing om de blokkades in je lijf op te ruimen. 

"Je schrijfcoach in je broekzak"

Je eigen Write like a Boss Community – Makkelijk en snel te bereiken voor al je vragen en korte teksten.

Dit is wat je krijgt

Totale waarde
995 euro

excl. BTW

Naast het complete online programma is er veel offline coaching om jou te helpen naar nog betere resultaten, zodat jij je doel gaat halen!

Koop zonder risico

Als je niet de resultaten krijgt die je wilt of het is niet zo goed als je dacht dat het zou zijn, geen problemen!

Laat mij dit binnen 30 dagen weten dan stuur ik je, zonder vragen, je geld terug.  

Deze online training is een volledig risicovrije aankoop.

Alle voordelen nog even op een rijtje...

Direct altijd toegang tot het online programma

Niet goed - geld terug garantie

Offline groeps- coaching om het beste resultaat te behalen

Extra gast coachingcalls en thema coachingscalls

Altijd direct toegang tot mij en mijn team via de besloten Facebookgroep

Termijnbetaling mogelijk

Klinkt geweldig, ik heb nog een paar vragen...

Belangrijk om te weten

Voor alle ondernemers die begrijpen dat overtuigende teksten voor je werken en je meer omzet en fans gaat opleveren,  maar de richtlijnen hiervoor nodig hebben om dit te realiseren. 

Voor ondernemers (coaches, therapeuten, trainers, intuïtieve ondernemers) die een dienst verkopen en op zoek zijn naar meer klanten. 

Voor ondernemers die vandaag nog willen starten met verkopen.

Zie het programma als een soort van handleiding, iedere keer als je iets wilt gaan schrijven pak je het erbij. 

Een nieuwe homepagina dan open je de homepagina module en volg je de stappen. 

Zoek je een geschikte call to action of wil je een Facebook advertentie schrijven, dan neem je de bijbehoren module en je gaat aan de slag. 

 

Je krijgt direct toegang zodra je jouw bestelling plaatst en je houdt onbeperkt toegang tot al het materiaal.

De coachingssessies zijn te volgen binnen 12 maanden, maar je hebt levenslang toegang tot het online gedeelte. 

In de training heb ik oprecht veel waarde gegeven en ik snap ook helemaal dat je het gevoel hebt dat je daar eerst wel meer verder kunt. Maar als je nog niet zoveel kennis hebt van copywriting en het schrijven van overtuigende teksten, dan weet je niet wat ik allemaal nog NIET heb gedeeld. En dat is behoorlijk veel.

Ik wil je oprecht adviseren om dit programma te volgen. En natuurlijk zeg ik dat als verkoper van dit programma, maar ik heb ZOVEEL ondernemers ZOVEEL geld zien verliezen met teksten die niet werken. Omdat ze simpelweg niet de juiste dingen deden.

Onlangs startte een ondernemer  met het geven van webinars. Ze had ontzettend veel aanmeldingen, wel 200 deelnemers per keer en ze gaf er 4. Reken maar uit! Ze heeft helaas NIETS verkocht! Omdat haar salespagina ontzettend onduidelijk was. Dit kreeg ze te horen van de deelnemers, nadat ze een rondje had gebeld. Ze heeft me onlangs gebeld en samen gaan we met haar salespagina aan de slag, zodat er bij de volgende ronde wel verkocht wordt. De salespagina module –  met het uitgebreide stappenplan – levert je gegarandeerd verkoopt op.  

Ik wil je dus aanraden om dit programma te volgen om goede resultaten te behalen, maar vooral ook om dure fouten te voorkomen.

En ik weet als geen ander: Als je niet 100% weet wat je aan het doen bent, dan ben je zo het bedrag van dit programma kwijt aan teksten zonder resultaat.

Absoluut! Elke maand (en soms vaker – zeker nu tijdens de corona periode) is er een live online copywriting coachingscall. Deze duurt 2 uur en geeft jou de mogelijkheid je vragen aan mij te stellen of feedback te krijgen op jouw eigen geschreven teksten. De data staan vermeld in het online programma en worden op wisselende dagen gegeven. Tevens is er van elke call een opname beschikbaar – je hoeft niks te missen!

Een copywriter zet lezers met woorden aan tot actie. Hiervoor moet je het vak hebben geleerd om dit te beheersen. Daarnaast zijn er nog een aan aantal andere kenmerken die een copywriter dient te beheersen:

  • Inleven in jouw doelgroep
  • Lastige materie vertalen naar eenvoudige taal
  • Alles uit jou trekken voor de juiste tekst
  • Kritische noten plaatsen
  • De juiste woorden kiezen
  • Consumentenpsychologie kennen

In het programma leer je hoe je je lezers aanzet tot actie, dit is namelijk wat er nodig is om jouw dienst of product te verkopen. Beheers je dit nog niet? Dan is dit programma uitermate geschikt voor jou. 

Dit programma geeft je de mogelijkheid om overtuigend te leren schrijven. Met deze theorie ga je je eigen teksten schrijven. 

In de coachingscalls en 1 op 1 coaching heb je de mogelijkheid je tekst in te dienen voor feedback. Je stuurt de tekst van te voren naar mij toe en ik kijk deze voor de coachingscall of ons 1 op 1 gesprek helemaal na en redigeer waar nodig.  Ik geef je ideeën hoe je een zin anders kunt schrijven, een woordje erbij of eraf om het net wat meer pakkend te maken. 

Met als eindresultaat een tekst die bij jou past, met jouw eigen schrijfstem én die je lezers aanzet tot actie. 

Ik werk met ZOOM. Meerdere deelnemers van het programma kunnen zich aanmelden hiervoor.  Van te voren kan je je vragen of tekst bij mij insturen – dat geeft mij de gelegenheid mij goed voor te bereiden – de vragen en teksten behandel ik tijdens de ZOOM sessie. 

Overige deelnemers kijken en luisteren mee. Je leert heel veel van de vragen van de anderen. 

Je bent tijdens de sessie niet in beeld. Je kunt met mij chatten of ik haal je in de uitzending. Maar uiteraard aan jou de keuze. 

De data staan vermeld in de online omgeving. Kan je er niet bij zijn? De training wordt opgenomen en in de online omgeving geplaatst. 

Aanmelden: in de online omgeving staat een link met de data. Met deze link kun jij je aanmelden.  

Een sessie duurt maximaal 2 uur en behandel maximaal 5 vragen. Mits er tijd is voor meer vragen – dan gaan we gewoon door. 

Deze groep kun je gebruiken om je teksten te posten voor feedback, zodat – naast mij – ook de andere deelnemers  de mogelijkheid hebben te reageren. 

Ivonne van Dis is onze vaste businesscoach in het programma. Elk kwartaal is zij online aanwezig om jou te helpen met vragen over jouw bedrijf. 

Welke vragen kan je aan Ivonne stellen?  Loop je vast in je bedrijf, je weet even niet meer wat nu de beste stap is om te ondernemen? Heb je nog de juiste doelgroep of heb je überhaupt moeite een doelgroep te bepalen? Wat is mijn talent en waarom zie ik het niet? Wat is mijn verhaal waar ik mee naar buiten kan treden enzovoort.  Dit zijn zo wat voorbeelden. 

Door haar unieke combinatie van energie voelen (hier heeft ze talloze opleidingen voor gevolgd) en businesscoaching is ze anders dan welke businesscoach dan ook. 

Ik ben dan ook super trots dat zij voor ons beschikbaar is om jou verder te helpen.