fbpx

Succes met Woorden

Membership programma

Helpt je met het bouwen en groeien van je bedrijf met copywriting

Wil jij waanzinnig teksten kunnen schrijven, die moeiteloos uit je pen stromen en van je beeldscherm afspatten, zonder dat je uren aan je laptop geplakt zit? 

Maar loop je continu tegen de volgende problemen aan?  

“Ik krijg mijn boodschap niet duidelijk op papier – ik verzand in alles wat ik wil vertellen”

“De stilte is soms oorverdovend. Ik stel vragen, maar niemand antwoord, ik post berichten, ik bied mijn diensten aan – geen reacties.”

“Het duurt een eeuwigheid voordat ik iets geschreven heb. Ik kan soms wel 30 minuten doen over een simpele e-mail of Facebook bericht”

“Mijn teksten klinken helemáál niet zo enthousiast, zoals ik het van tevoren bedacht had. Ergens tussen mijn hoofd en het papier ben ik alles kwijt geraakt.”  

"Wat ik ook doe... Ik krijg mijn lezer niet in beweging"

“Ik spendeer uren aan het aanpassen en verbeteren van mijn teksten, maar ik verkoop niks. Wat doe ik fout….?!”

Ik kan mij goed voorstellen dat dit ‘iets‘ met je doet en je soms denkt: “Is dit het allemaal wel waard?!” 

En je op zulke momenten niets liever op de bank, onder een dekentje, wegkruipt met een doos chocolade.

Geloof me, je bent niet de enige. Zoveel ondernemers die ik spreek lopen tegen dezelfde problemen aan. Lees even verder. Ik leg je uit hoe je dit doet. 

Wil jij het liefst zoveel mogelijk mensen helpen waar jij retegoed in bent?

Hoe vaak word je wakker met het gevoel dat er meer voor je is.

Zoveel mensen die op jouw hulp zitten te wachten, maar je mislopen, omdat jij je boodschap niet helder hebt en ze daardoor niet overtuigd zijn dat jij de persoon bent om hen te helpen? 

Dan heeft het geen zin om nog meer uren te werken en nog harder je best te doen om keer op keer dezelfde boodschap te verspreiden.

Het is geen geheim dat de online wereld een luidruchtige, drukke plek is geworden. Er is meer inhoud en concurrentie dan ooit tevoren, waardoor het steeds moeilijker wordt om op te vallen.

Hoe goed je ook bent in wat je doet, hoe hard je ook werkt om in verbinding te komen met je ideale klant, is het belangrijk dat je weet hoe jij je boodschap overbrengt op een manier die je mensen in beweging zet. En waarbij ze een volmondig ‘Ja’ zeggen op jouw aanbod. 

Hoe krijg je anders klanten binnen, als je niet in staat bent je lezers te motiveren in actie te komen? 

Herken je dit:

Wat zou er dan voor jou veranderen? Meer omzet, meer vrijetijd. Met iets wat je het liefste doet...

En wil je niets liever dan...

Wat heb ik lopen worstelen bij de start van mijn toenmalige praktijk als energiewerker. Met 20+ jaar ervaring als sales & marketing manager dacht ik dat ik wel wist hoe je eenvoudig aan klanten kon komen.

Maar niets was minder waar… Niet als eenpitter! 

Ik begreep niet waarom er bijna niemand via mijn website, socials of e-mails reageerde. Ik had wel klanten, maar dat waren de klanten die via via op mijn pad kwamen. 

Mijn website, de talloze berichten die ik op sociale media dropte en e-mails die ik schreef naar mijn mailinglijst leverde nauwelijks iets op.

Totdat iemand mij vertelde dat ze totaal niet begreep waar ik mee bezig was en welk probleem ik nu eigenlijk oploste voor mijn klanten.

Toen viel het kwartje. Ik heb toen de keuze gemaakt wat mijn leven heeft veranderd. 

Ik ging werken aan mijn grootste probleem. 

Mijn communicatie…

 

Ik ging slim gebruik maken van woorden en wat ons brein daarmee doet. Ik volgde copywriters opleidingen in Nederland en Amerika en alles over wat woorden met je onderbewuste doen. Daarnaast ging aan het werk met mijn innerlijke remmetjes en stemmetjes die ervoor zorgde dat ik geen woord op papier kreeg. Daardoor kreeg ik mijn lezers in beweging, méér klanten en méér omzet. 

Mijn creatieve ideeën-tank mag ik nu elke dag legen op papier. It feels like Magic!”

Nog een paar feitjes...

Vraagje...

Word jij nog gezien tussen alle content die je continu voorgeschoteld krijgt én waar méér concurrentie is dan ooit tevoren? 

Bereik jij de klanten die je graag wilt helpen of voelt het op dit moment allesbehalve moeiteloos? 

Mensen raken doe je niet met woorden die je collega’s ook gebruiken. Het brein 🧠 van je lezer gaat niet knipperen bij woorden die we in elke tekst tegenkomen. 

Verkopen doe je met woorden die emotie oproepen en waar creativiteit aan toegevoegd is. 

Welke kans grijp jij om snel te groeien met je bedrijf?

Maak kennis met het online membership programma: 

Succes met Woorden 

Copywriting membership programma

Alles wat je nodig hebt om de harten ❤️ te open en je kassa te laten rinkelen...

Succes met Woorden is een membership programma met wekelijks online live coaching voor ondernemers, om hun bedrijf op de kaart te zetten met een heldere boodschap

COPYcalls

Elke week is er een COPYcall om je vragen te stellen en feedback te krijgen op je teksten. Deze mega waardevolle calls zitten boordevol praktische tips om retegoede teksten te schrijven. 

Ik deel al mijn kennis over copywriting, maar ook hoe;  je een klantenreis opzet, wat er in je e-book moet komen te staan wil deze converteren, hoe je de beste e-mails schrijft die worden geopend en gelezen, hoe je een onweerstaanbare salespagina schrijft, de beste koptitels enzovoort. 

Ik deel je alles over hoe ik mijn klantenreis heb ingericht met waardevolle tips die jouw verder helpen. 

 

Praktische tips over copywriting en marketing is fijn, maar als jij wordt belemmerd door allerlei remmetjes en stemmetjes in je hoofd krijg je geen sikkepit van de grond. Dus af en toe een lesje wet van aantrekkingskracht en manifestatie – op een manier ‘far beyond’ van wat de meeste businesscoaches je vertellen – deel ik graag met je!

Dit zijn alle modules uit het online gedeelte die jou verder helpen om pakkende teksten te schrijven

Het cursusmateriaal, inclusief talloze voorbeelden van teksten, zijn direct voor je beschikbaar in je eigen onlineomgeving – ook op je mobiel

Waarom het toepassen van schrijftemplates en tekstformules - altijd werkt

Ik ben eerlijk met je…

Deze tekstformules en schrijftemplates zorgen ervoor dat je makkelijker en sneller schrijft met de juiste tekstopbouw. Het zorgt er niet gelijk voor dat je conversie door het dak gaat, zonder een aantal andere belangrijke copywriting basis principes.

Dat is de reden waarom ik niet alleen de beste tekstformules en schrijftemplates met je deel, maar óók meer dan 18 verschillende waardevolle lessen, methodes en technieken, die ervoor zorgen dat bij al je teksten – waar dan ook gepubliceerd – de lezers als een blok voor je vallen

1 +
Deelnemers doen al mee aan mijn online programma´s. Ben jij de volgende?
"Susan is een ervaren tekstexpert. Met haar training zorgt ze voor een sterk fundament en legt ze concepten makkelijk uit aan zowel ervaren als ook aan minder ervaren schrijvers."
Emile Ruig
Stroyteller

Nooit meer worstelen met het schrijven van een onweerstaanbare advertentietekst... een social media post... of een pakkend verhaal...

Wat levert deelname aan het membership programma op?

Succesverhalen

De online schrijftraining van Susan is echt een aanrader. Susan schrijft vanuit haar hart met humor waardoor het leuk is om te doen. De training is super praktisch met tips die echt werken. De templates gebruik ik regelmatig: super handig om inspiratie op te doen voor je tekst.
Barbara te Boekhorst
Empowercoach Power for Me
"Ik ben heel erg blij dat ik dit programma heb gekocht, want na urenlang staren naar een lege pagina, waar vervolgens niks op kwam te staan, was ik het zat. Ik heb geleerd met het online programma van Susan, hoe ik mijn ideale doelgroep kan benaderen en hen kan laten overgaan tot een aankoop."
Yordi Walters
Watersmotivation.nl
Susan is scherp, duidelijk, kritisch en dus precies wat je zoekt in een copywriter! Daarnaast heeft ze humor en is ze een warme en lieve dame die erg bevlogen is in haar werk. Ze heeft een passie voor woorden. Ze geeft mooie duidelijke tips die je direct door kunt voeren in je teksten. Ze weet me te raken door haar diepgang en haar bevlogenheid die je motiveert om het beste uit jezelf (en je teksten) te halen.
Anouk de Boer
Eigenaar Crazy Connections
Susan heeft het schrijven voor mij veel makkelijker gemaakt! Soms was ik echt aan het zwoegen en worstelen over een simpele tekst of blog. Nu pak ik de formules van Susan erbij, kijk welke het beste is en de woorden stromen van zelf. Het levert me meer tijd, betere teksten en een super tevreden gevoel op!
Nicolle Pannebakker
'Het bewuste werken'

Nog meer enthousiaste reacties...

Ik heb nog een aantal toffe bonussen - die je verder helpen.

Bonus

Ik geloof erin dat een succesvolle business alleen mogelijk is als je ook werkt aan je mindset. Hoe deal je  met de remmetjes en stemmetjes in je hoofd? Om die reden is Barbara te Boekhorst als vaste coach toegevoegd aan het programma. Barbara geeft Powerboost sessies. Dit is een combinatie van meditatie en healing om de blokkades in je lijf op te ruimen. 

Bonus

“Ik ben een grote fan van Joe Vitale en zijn boeken. Het boek Hypnotic Writing (Engelstalig) is mijn absolute favoriet. Ik heb talloze boeken over overtuigingskracht gelezen, maar geen enkele komt in de buurt van dit boek. Het laat je precies te zien hoe je je lezers in een soort van ‘kooptrance’ brengt en alles wat je ze aanbiedt onweerstaanbaar maakt.”

hardbackstanding2left_1300x1638

Bonus

In het programma Succes met Woorden is mijn vaste gastcoach Ivonne van Dis. 

Ivonne is businessreader en businesscoach. Heb jij de juiste energie en kan jij van hieruit je bedrijf succesvol runnen? Ze is in staat je makkelijk te scannen en jou de juiste vragen te stellen, zodat je snel nieuwe inzichten krijgt.

Dit membership werkt perfect voor jouw als ...

Dit programma is niks voor jou als...

Dit is wat je krijgt

Na de 1e maand 79 euro excl. btw – maandelijks opzegbaar. Let op! maximaal 25  8  deelnemers.

Copywriting: De allerbeste, meest winstgevende vaardigheid die iedereen kan ontwikkelen (als je echt je bedrijf wilt laten groeien en je dromen wilt laten uitkomen)

Koop zonder risico

Als je niet de resultaten krijgt die je wilt of het is niet zo goed als je dacht dat het zou zijn, geen problemen!

Je membership kent geen verplichten en is per maand opzegbaar 

Dit membership traject is een volledig risicovrije aankoop.

PS

Wat ik jou vandaag wil meegeven

Heb je moeite om je boodschap over te brengen en vind je het lastig om klanten aan te trekken? 

Je kunt jarenlang proberen wat wel en niet werkt, dit is zonde van je tijd en energie.  

Met dit membership programma krijg je de ‘tools’ in handen om een knap stukje tekst te schrijven om je diensten (online) eenvoudig te verkopen.

Met dit programma creëer je nooit meer saaie content en klink je verrassender dan al die andere duizenden ondernemers – die schrijven over exact hetzelfde onderwerp. 

Denk je nu: Hell Yes! Dit is wat ik nodig heb om een groeispurt te maken. Probeer het dan een maandje en kijk hoe het je bevalt. Denk je na een maand: “Dit is niet wat ik er van verwacht had en rommel zelf lekker verder.” Dan zeg je abonnement op. 

Alle voordelen nog even op een rijtje...

Direct altijd toegang tot het online programma: Succes met Woorden

Wekelijks feedback op je teksten

Extra gast coachingcalls en thema coachingscalls

Toegang besloten Facebook community

Per maand opzegbaar - geen risico

Na de 1e maand 79 euro excl. btw – maandelijks opzegbaar. Let op! maximaal 25  10 deelnemers.

Klinkt geweldig, ik heb nog een paar vragen...

Belangrijk om te weten

Voor alle ondernemers die begrijpen dat overtuigende teksten voor je werken en je meer omzet en fans gaat opleveren,  maar de richtlijnen hiervoor nodig hebben om dit te realiseren. 

Voor ondernemers (coaches, therapeuten, trainers, intuïtieve ondernemers) die een dienst verkopen en op zoek zijn naar meer klanten. 

Voor ondernemers die het getrut zat zijn en vandaag nog willen starten met verkopen.

Ik geef feedback op je teksten en beantwoord je vragen. Deze kun je van tevoren uploaden via een link vermeld in het programma. Ik geef deze COPYcalls al jaren en zijn een enorme bron van inspiratie en praktische tips die je direct kunt toepassen. Heb je geen vragen, luister dan gezellig mee. Je leert veel van de anderen. Zie de COPYcall als je wekelijkse boost aan schrijfenergie.

Er worden geen opnames gemaakt. Ik wil een veilige en vertrouwde omgeving bieden waar vrijuit gesproken kan worden.

De COPYcall is elke woensdag om 10:00 uur via Zoom

Elke woensdag van 10:00 – 11:00 uur ben ik live aanwezig. De sessie is altijd in de ochtenduren en duurt 1 uur, zodat jij deze als een kickstart van de dag kunt gebruiken. De dagen variëren om zo iedereen de kans te geven aanwezig te zijn.

Ik ben zelf erg gedreven en veel klanten van mij ook. En ik voelde dat ik ze tekort deed door maar 1 x per maand live aanwezig te zijn. Daarom heb ik de stap genomen elke week live te zijn, zodat je snel kunt doorpakken en in de flow blijft. Het online programma blijft zoals het is.

Ik begrijp je helemaal. Mijn eigen copywriting coach had ook dergelijke calls waarbij je de mogelijkheid had om je teksten in te sturen. Ik scheet 7 kleuren stront als ik weer aan de ‘beurt’ was, omdat ik bang was voor een vette afwijzing en een tekst vol met rode strepen terug te krijgen. 

Ik had namelijk de overtuiging dat ik geen fouten mocht maken. 

Dergelijke overtuigingen zijn niet handig als je ondernemer bent. Het zorgt ervoor dat je niet of nauwelijks groeit, tenslotte: ondernemen is een vak wat ook moet leren! Er was dus werk aan de winkel voor mij. Ik ben met deze belemmerende overtuigingen aan de slag gegaan en heb een ware mindshift gemaakt van: blijven ploeteren naar vaak hulp vragen. Mijn bedrijf nu groeit harder dan ooit!

Mocht je het toch nog lastig vinden? Ik kan het ook gewoon mijn opmerkingen naar je terugsturen per e-mail – no worries 😉 

Ik ben eerlijk met je, ik heb dat hele d en dt verhaal nooit begrepen. Dus heb ik mijzelf aangeleerd met zo min mogelijk oersaaie hulpwerkwoorden en moeilijke woorden te schrijven. Ik hou het simpel en duidelijk. En deze skill heeft mij veel succes gebracht. Ik heb onbewust van mijn zwakte mijn kracht gemaakt. Tenslotte, teksten die eenvoudig en duidelijk te begrijpen zijn door ons brein geven de lezer een goed gevoel.  Daardoor is de lezer eerder geneigd voor jou te kiezen. 

Ik vertel dit verhaal, omdat veel ondernemers het lastig vinden teksten te schrijven die hun lezers in beweging zetten. Ze zijn bang om fouten te maken en op afwijzingen uit hun omgeving. Hierdoor durven ze vaak niet te publiceren. 

Als voormalig energetisch therapeut weet ik als geen ander wat de kracht van positieve woorden zijn. Dit is er al die jaren ingeramd. Ik weet precies welke woorden het onderbewuste van je lezers op een positieve manier triggeren.  En met welke tekst jij een glimlach op hun gezicht tovert. 

Mensen kopen bij jou om jouw energie en niet omdat jij keurige oersaaie perfecte grammaticale teksten hebt geschreven. 

Dat dus… 

Daarnaast werk ik en heb gewerkt voor grote namen als: Eelco de Boer, 365 dagen succesvol, Janos Art, Succes Trek Je Aan een vele andere kleinere zzp’ers met grote dromen en ambities. 

Probeer het een maandje uit. Bevalt het je niet schrijf je dan gerust weer uit. No hard feelings. Ik werk ook alleen met mensen waar ik een goed gevoel bij heb, anders doe je jezelf en de ander tekort. 

Terechte vraag. Dat is de reden dat er een limiet op zit van 25 deelnemers. Ik weet uit al mijn ervaringen dat tussen de 5 à 10 personen aanwezig zijn. De ene is heel fanatiek en komt elke week, de ander komt alleen als hij of zij feedback wil op een tekst. En dat is ook helemaal prima.

In de Masterclass heb ik oprecht veel waarde gegeven en ik snap ook helemaal dat je het gevoel hebt dat je daar eerst wel mee verder kunt. Maar als je nog niet zoveel kennis hebt van copywriting en het schrijven van overtuigende teksten, dan weet je niet wat ik allemaal nog NIET heb gedeeld. En dat is behoorlijk veel.

Ik wil je oprecht adviseren om dit programma te volgen. En natuurlijk zeg ik dat als verkoper van dit programma, maar ik heb ZOVEEL ondernemers ZOVEEL geld zien verliezen met teksten die niet werken. Omdat ze simpelweg niet de juiste dingen deden.

Onlangs startte een ondernemer  met het geven van webinars. Ze had ontzettend veel aanmeldingen, wel 200 deelnemers per keer en ze gaf er 4. Reken maar uit! Ze heeft helaas NIETS verkocht! Omdat haar salespagina ontzettend onduidelijk was. Dit kreeg ze te horen van de deelnemers, nadat ze een rondje had gebeld. Ze heeft me onlangs gebeld en samen gaan we met haar salespagina aan de slag, zodat er bij de volgende ronde wel verkocht wordt. De salespagina module –  met het uitgebreide stappenplan – levert je gegarandeerd verkoopt op.  

Ik wil je dus aanraden om dit programma te volgen om goede resultaten te behalen, maar vooral ook om dure fouten te voorkomen.

En ik weet als geen ander: Als je niet 100% weet wat je aan het doen bent, dan ben je zo het bedrag van dit programma kwijt aan teksten zonder resultaat.

Een copywriter zet lezers met woorden aan tot actie. Hiervoor moet je het vak hebben geleerd om dit te beheersen. Daarnaast zijn er nog een aan aantal andere kenmerken die een copywriter dient te beheersen:

  • Inleven in jouw doelgroep
  • Lastige materie vertalen naar eenvoudige taal
  • Alles uit jou trekken voor de juiste tekst
  • Kritische noten plaatsen
  • De juiste woorden kiezen
  • Consumentenpsychologie kennen

In het programma leer je hoe je je lezers aanzet tot actie, dit is namelijk wat er nodig is om jouw dienst of product te verkopen. Beheers je dit nog niet? Dan is dit programma uitermate geschikt voor jou.