fbpx

Spirituele coaching

Voor ondernemers

In een paar sessies vrij van je blokkades en andere saboterende bullshit

Dat alles energie is, is niks zweverigs meer aan. Dat is inmiddels al tig keer bewezen. Jij bent energie, ik ben energie, je gedachten, je emoties, je lijf, je eten, maar ook de tafels en stoelen in je huis, alles bestaat uit energie en heeft een energieveld.

Stel… er komt iemand (te)dicht bij je in de buurt met een lage energie, dan merk je dit meteen. Automatisch doe je snel een stapje naar achteren, zodat je niet meegezogen wordt in zijn of haar negativiteit. 

Jouw energetische veld zegt dus iets over jou als persoon. Zit je hoog in je energie en voel jij je kip lekker, dan vinden de mensen het heerlijk bij je vertoeven. 

Zit je vol angsten, pijnen, verdriet of boosheid dan zit je in een lage energie. Dit wordt niet alleen gevoeld door de mensen in je omgeving, maar ook door je potentiële klanten! En daarvoor hoeven ze niet eens bij je in de buurt te zijn om dit op te merken. Met als gevolg dat ze je lekker met rust laten. Auww… en dit is nu precies wat je niet wilt als ondernemer. Toch? 

Van de rem af en op je voet op het gas. Miep,miep… zoeffff

Word je belemmerd of zelfs geblokkeerd door allerlei overtuigingen en aannames vanuit je kindertijd, een traumatische ervaring of door een vervelende opmerking van iemand? Hierdoor loopt het in je leven en bedrijf niet zoals je voor ogen had en sta je (onbewust) non-stop op je eigen rem.

Hoe jij je energietrilling verhoogt en meer klanten aantrekt

Als energiecoach kijk ik naar waar de verstoringen in je lijf zitten en los deze op met verschillende technieken. Zodat de energie weer door je lijf dendert, je energietrilling verhoogt en weer aantrekkelijk wordt voor je medemens – en klanten!

Wil jij hier graag een oplossing voor, zodat jij je niet meer saboteert, je meer klanten aantrekt en je rijkste leven leeft?

Meld je aan voor:

In 6 stappen achterhalen we waar jouw hart van in de fik gaat, wat je blokkeert om hier 100% voor te gaan en hoe jij je energie verhoogd, zodat jij een magneet wordt voor je omgeving, klanten en je geldstroom op gang komt. 

3 maanden traject

Verlos je van je saboterende bullshit

"If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration"

My Story

Wat ik mijzelf nooit voor mogelijk had gehouden is mij overkomen! 

Voorjaar 2016 kreeg ik de diagnose: burn-out, huh? 

Als nuchtere hardwerkende manager, opgevoed met de woorden: ‘Van hard werken ga je niet dood.’ Stond een burn-out krijgen niet in mijn boekje. 

Ik was doodmoe, ik had een concentratie van een goudvis. Autorijden was lastig, sterker nog: ik was een gevaar op de weg! Boodschappen doen een hell, ik vergat alles. En ik kon uren naar de loop van Tellsell kijken, zonder dat ik ook maar iets opnam in mijn brein. Ik was helemaal uitgeblust. 

Dit was het resultaat van dingen doen waar ik niet blij van werd. 

Terug naar mijn dockingstation

Als alleenstaande moeder met een verantwoordelijke en (te)drukke baan als manager van een grote salesafdeling, had ik maar één doel: snel beter worden.

Ik was op zoek naar een ‘quick fix’ en mijn toenmalige buurvrouw deed iets met energie. Nét wat ik nodig had! 

Wat er daarna gebeurde was MAGIC

Mijn gedreven vuur stond op een zeer laag pitje. Energetisch liep mijn bedrijf niet zoals ik zou willen. Als energetisch coach is Susan wat mij betreft echt dé persoon die je innerlijke-spark zo weer heeft terug getoverd. Ze luistert naar je, voelt je enorm goed aan en komt héél snel tot de kern. Ze zoekt net zo lang tot je jouw golden-buzzer hebt (terug)gevonden, zodat je weer kan vlammen! Susan heeft óók een enorme gave om jou innerlijke vlam te vertalen naar beeldende en breinprikkelde woorden (copywriting). Dus echt twee vliegen in één klap. Dat vind ik zo enorm fijn aan Susan. Haar heerlijke intuïtieve, straight-forward en eerlijke aanpak. Iemand die het zweverige luchtig verwoord en absoluut geen geiten wollen sokken gevoel geeft. Susan geeft je zoveel concrete en praktische tips die je meteen kan toepassen.
Mariska Huijnen
Sales funnel expert

"Say hell yes to the Universe!"