Stop even waar je mee bezig bent en neem een moment om dit te lezen, er is een reden dat je hier bent.

Loop jij vast in jouw bedrijf?

Vind jij het lastig te ontdekken welke strategie, stappenplan of werkwijze het beste bij jou past?

Met als gevolg dat je hapsnap aan het werk bent en je hierdoor regelmatig wakker ligt of jij komende maand wel voldoende gaat overhouden? En dat snap ik.

Want…

Als startende ondernemer weet je niet wat je nodig hebt om van je bedrijf een succes te maken...

Dus hoe weet je dan waar je naar op zoek moet?

Wat werkt wel?

Stop met het verzamelen van [gratis] informatie om jouw bedrijf weer op de rails te krijgen, maar ga werken met mensen die jou een zetje in de goede richting geven.

Het uitblijven van succes, geld en vrijheid zit niet in een gebrek aan jouw kennis. Het zit bijna altijd in het gebrek aan het nemen van de juiste actie.

 

Ik ben Susan Wind en ondernemerscoach. Ik spreek dagelijks ondernemers die snakken naar meer klanten en meer omzet, maar de fundering van hun bedrijf of praktijk rammelt aan alle kanten omdat ze hun doelgroep niet helder hebben en hun intrinsieke motivatie waarom ze ondernemer zijn geworden niet duidelijk hebben. 

Je fundament van je bedrijf is de basis, gewoon omdat het je bedrijf draagt. En daar kun je maar beter gelijk geod mee beginnen. Zodat je geloofwaardig overkomt bij je potentiele klanten en wordt gekozen. 

 

Zet eerst de basis goed om daarna gemakkelijk je bedrijf veder op te bouwen

# Brainstormen

We starten met een live strategie coachingssessies. Ik zal hier ook mijn intuïtieve vermogen inzetten om te achterhalen waar jouw belemmeringen zitten.

# Implementeren

1 x per maand gaan we jouw strategie verder uitwerken en implementeren. Er zijn taloze strategieën die jij toe kan passen, maar welke past het beste bij jou? Dit zoeken we uit.

# Support

Loop je vast gedurende het traject dan plannen we een gesprek in om weer ‘op stoom’ te komen.

# Copywriting

Copywriting is belangrijk voor jouw als bedrijf. Met pakkende teksten maakt je het echte verschil. In dit traject zullen we hier tijd aan besteden. Ik help je met het opzetten en schrijven van teksten voor jouw website of andere uitingen.

Leg een basis die gegarandeerd werkt naar meer klanten

Leg een basis voor jouw bedrijf met deze templates & trainingen. Bewezen methodes en technieken naar meer klanten. Trainingen van de beste leermeesters: Eelco de Boer, businesscoach en Peter Post, copywriter. 

Kies je doelgroep [inclusief template]

Niets is lastiger om een keuze te maken met wie jij wilt gaan werken. Deze extra coachingsessie en bijbehorende templates zorgen er voor dat het een stuk makkelijker voor je gaat worden om hier een keuze in te maken.

Salespagina Training

Ik heb al vele salespagina's mogen schrijven voor mijn klanten en andere opdrachtgevers. Deze training is onmisbaar in jouw bedrijf. Vele [succesvolle] ondernemers maken al gebruik van deze verkooptechniek.

Copywriting training

Een van mijn beste inzichten afgelopen tijd is dat je mensen in beweging krijgt met woorden. Je ontdekt in een uitgebreide training hoe jij krachtig leert schrijven.

verkoop script

Zonder verkoop geen klanten. Je ontdekt in deze training een verkoopmethode toe te passen zonder 'verkoperig' te zijn. Deze methode is een hele andere kijk op jezelf verkopen.

6 maanden business coaching

1797,--
 • 5 x 2.5 uur 1 op 1 coaching
 • Intuitieve coaching sessie om uit te zoeken wie jouw doelgroep is
 • Telefonisch support voor als je vastloopt
 • Training Copywriting
 • Training verkopen zonder verkoperig te zijn
 • Ik schrijf jouw website teksten tot 500 woorden
 • Training hoe schrijf ik een winstgevende Salespagina

Meld je nu aan

Wat je doel ook is en in welke branche je ook zit: laat een passende strategie voor je werken en je resultaten gaan omhoog. Dan kun jij de dingen doen die jij leuk vindt.

Als je wilt instappen, doe het dan nu. Waarom?

De prijs van de coaching wordt verhoogd naarmate er meer van wordt verkocht. Op deze manier houd ik het exclusief. 

Ik bied tevredenheidsgarantie

60 dagen niet goed geld terug garantie Ben jij na 60 dagen niet tevreden. Geen resultaat
Een mailtje, een check en ik stort je investering terug. Je loopt geen enkel risico.

Vragen?

Meest gestelde vragen

Heb jij al meerdere business coaches gehad en je bent niet tevreden? Het heeft je niet gebracht wat je voor ogen had. Het klonk zo mooi al die bewezen strategieën maar de uitvoering was een drama. En voor je het wist was je gestrand al voor de Finish.

Een bedrijf neerzetten is niet altijd gemakkelijk. In mijn beginfase zocht ik naar iemand die mij op een hele praktische manier kon helpen, dus ook met mijn technische vragen, om een flitsende start te maken. Ik heb destijds een coach in de arm genomen maar die ging alleen maar praten en ik moest alles maar uitbesteden wat ik niet zelf kon 🙁

Maar de realiteit is dat je daar niet altijd het geld voor beschikbaar hebt. Om deze reden heb ik veel dingen mijzelf aangeleerd. Gelukkig heb ik technische [IT] achtergrond wat mijn redding is geweest maar ik realiseer mij dat veel ondernemers dat niet hebben. Dit is dan ook mijn intrinsieke motivatie om 1 op 1 coaching te geven. Ja, ik weet het… Het meest belabberde verdienmodel. Maar ik kan niet anders, ik wil gewoon jou dit hulp bieden als je vastloopt met [technische] vragen.  Ga ik je website bouwen of ik regel je SEO? Nee, dat doe ik niet maar met de meest andere uiteenlopende vragen help ik je wel.

De trainingen zijn 1 op 1 in Almere of Vianen. 

Tijdsduur coaching of training 

 • 3 x coaching ca. 2,5 uur 
 • Intuitieve coaching 2 uur 
 • training Copywriting 2.5 uur 
 • training Salespagina schrijven 3 uur 
 • training verkopen zonder verkoperig te zijn 1.5 uur 
 • website teksten inclusief tot 500 woorden [dit zijn al bijna 2 pagina’s naar keuze] 
 • Telefonisch support 3 x van 30 minuten 

Niets is minder waar. Tegenwoordig zie je veel salespagina’s op het web verschijnen en dat is niet voor niets. Op een salespagina heb je geen afleiding, er zijn geen linkjes naar allerlei andere pagina’s en je hebt geen menubalk. Dit alles om de bezoeker van jouw salespagina niet af te leiden. In de tekst is maar 1 soort link of ‘knop’ te vinden en dat is de ‘knop’ om met jou die samenwerking aan te gaan.  

En dan misschien nog wel het beste nieuws… 

Voor een salespagina hoef je geen ingewikkelde website aanpassingen door te voeren, een salespagina is makkelijk te verwerken op je huidige website.  

Dit mag in maximaal 5 termijnen.