Strategie Coaching

Tijdens meerdere strategiesessies stippelen we een op maat gemaakt plan uit die we actie voor actie uitvoeren, zodat jij door kan breken naar het volgende niveau

Hoe ziet jouw traject eruit?

Brainstormen

We starten met een live strategie coachingssessies. Ik zal hier ook mijn intuïtieve vermogen inzetten om te achterhalen waar jouw belemmeringen zitten.

stategie uitweken en implementeren

Eens per 4-6 weken gaan we jouw strategie verder uitwerken en implementeren. Er zijn taloze strategieën die jij toe kan passen, maar welke past het beste bij jou? Dit zoeken we uit.

vastlopers gesprek

Loop je vast gedurende het traject dan plannen we een gesprek in om weer 'op stoom' te komen.

e-mail support

Copywriting is heel belangrijk voor jouw als bedrijf. In dit traject zullen we hier tijd aan besteden. Ik help je met het opzetten en schrijven van teksten voor jouw website of andere uitingen.

Snel meer klanten?

Leg een basis voor jouw bedrijf met deze templates & trainingen. Bewezen methodes en technieken naar meer klanten. Trainingen van de beste leermeesters: Eelco de Boer, businesscoach en Peter Post, copywriter. 

Kies je doelgroep [inclusief template]

Niets is lastiger om een keuze te maken met wie jij wilt gaan werken. Deze training en template zorgen er voor dat het een stuk makkelijker voor je gaat worden om hier een keuze in te maken.

Salespagina Training

Ik heb al vele salespagina's mogen schrijven voor mijn klanten en andere opdrachtgevers. Deze training is onmisbaar in jouw bedrijf. Vele [succesvolle] ondernemers maken al gebruik van deze verkooptechniek.

Copywriting training

Een van mijn beste inzichten afgelopen tijd is dat je mensen in beweging krijgt met woorden. Je ontdekt in een uitgebreide training hoe jij krachtig leert schrijven.

verkoop script

Zonder verkoop geen klanten. Je ontdekt in deze training een verkoopmethode toe te passen zonder 'verkoperig' te zijn.

Maak een afspraak voor gratis een strategie gesprek.