fbpx

Jaarprogramma

SUCCES MET WOORDEN

SUCCES MET WOORDEN is een online schrijfprogramma met persoonlijke
offline coaching om TOPteksten te schrijven in alle facetten van je bedrijf.

Copywriting
jaarprogramma modules

Dit zijn alle modules die jou verder helpen om pakkende teksten te schrijven

Het cursusmateriaal, inclusief talloze voorbeelden van teksten, is direct voor je beschikbaar in je eigen onlineomgeving – ook op je mobiel

"KRACHTIG & overtuigende teksten SCHRIJVEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK"

Copywriting Coaching

Naast het complete online programma is er veel offline coaching om jou te helpen naar nog betere resultaten, zodat jij je doel gaat halen!

1e coachingsgesprek (2,5 uur)

 
Je boodschap, je ideale klant & strategie helder
 
In dit gesprek gaan we zoeken naar jouw ideale klant en wat is jouw boodschap naar de buitenwereld en zetten we je als expert neer in jouw vakgebied. Wat ga je verkopen en hoe? Samen bepalen we jouw contentstrategie voor het jaar. 
 

2e coachingsgesprek (60 min.)

 

Afhankelijk van wat jouw strategie is gaan we verder met de uitwerking. Denk aan; tekst aanpassingen op je website, een salespagina schrijven, een weggever bedenken en produceren, een e-mail funnel opzetten of starten we met advertentieteksten. Wat ook voor jouw van toepassing is dit werken we samen verder uit. 

3e coachingsgesprek (60 min.)

 

We hebben al hard gewerkt dit jaar, hoe staat het ervoor? Haal je voldoende klanten uit je salespagina of wordt je weggever regelmatig gedownload? Dit gesprek gebruiken we om de puntjes op de I te zetten, om alles nog beter af te stemmen, zodat je nog meer klanten aantrekt met je pakkende teksten. 

Naast de 1 op 1 coaching is er ook;

 • elke maand een live online groepscoachingscalls voor het reviewen van je eigen geschreven teksten, elke tekst die jij instuurt neem ik aandachtig door en noteer voor jou de verbeterpunten; 
 • vaste gastcall met Ivonne van Dis – Ivonne is High-End business coach en andere gastsprekers;
 • thema coachingscalls over: “Hoe schrijf je een social media advertentie.”

Je hebt de volgende pakketkeuzes

Zilver

(meest gekozen)

Totale waarde
3269 euro nu voor:

1950 euro

excl. BTW

Goud

Totale waarde
4589 euro nu voor:

2965 euro

excl. BTW

Bonus

Gratis deelname aan mijn offline Masterclass ter waarde van 297 euro

Na deze Masterclass ben je in staat om positieve teksten te schrijven die verbinden en verkopen. Dit doe ik onder andere met behulp van hele praktisch templates en schrijfformules.

 

Wat levert het jou op?

Succesverhalen

De online schrijftraining van Susan is echt een aanrader. Susan schrijft vanuit haar hart met humor waardoor het leuk is om te doen. De training is super praktisch met tips die echt werken. De templates gebruik ik regelmatig: super handig om inspiratie op te doen voor je tekst.
Barbara te Boekhorst
Empowercoach Power for Me
"Ik ben heel erg blij dat ik dit programma heb gekocht, want na urenlang staren naar een lege pagina, waar vervolgens niks op kwam te staan, was ik het zat. Ik heb geleerd met het online programma van Susan, hoe ik mijn ideale doelgroep kan benaderen en hen kan laten overgaan tot een aankoop."
Yordi Walters
Watersmotivation.nl
Susan is scherp, duidelijk, kritisch en dus precies wat je zoekt in een copywriter! Daarnaast heeft ze humor en is ze een warme en lieve dame die erg bevlogen is in haar werk. Ze heeft een passie voor woorden. Ze geeft mooie duidelijke tips die je direct door kunt voeren in je teksten. Ze weet me te raken door haar diepgang en haar bevlogenheid die je motiveert om het beste uit jezelf (en je teksten) te halen.
Anouk de Boer
Eigenaar Crazy Connections
Susan heeft het schrijven voor mij veel makkelijker gemaakt! Soms was ik echt aan het zwoegen en worstelen over een simpele tekst of blog. Nu pak ik de formules van Susan erbij, kijk welke het beste is en de woorden stromen van zelf. Het levert me meer tijd, betere teksten en een super tevreden gevoel op!
Nicolle Pannebakker
'Het bewuste werken'

Koop zonder risico

Als je niet de resultaten krijgt die je wilt of het is niet zo goed als je dacht dat het zou zijn, geen problemen!

Laat mij dit binnen 30 dagen weten dan stuur ik je, zonder vragen, je geld terug.  

Deze online training is een volledig risicovrije aankoop.

 

Klinkt geweldig, ik heb nog een paar vragen...

Belangrijk om te weten

Voor alle ondernemers die begrijpen dat overtuigende teksten voor je werken en je meer omzet en fans gaat opleveren,  maar de richtlijnen hiervoor nodig hebben om dit te realiseren. 

Voor ondernemers (coaches, therapeuten, trainers, intuïtieve ondernemers) die een dienst verkopen en op zoek zijn naar meer klanten. 

Voor ondernemers die vandaag nog willen starten met verkopen.

Absoluut! Elke maand (en soms vaker – zeker nu tijdens de corona periode) is er een live online copywriting coachingscall. Deze duurt 2 uur en geeft jou de mogelijkheid je vragen aan mij te stellen of feedback te krijgen op jouw eigen geschreven teksten. De data staan vermeld in het online programma en worden op wisselende dagen gegeven. Tevens is er van elke call een opname beschikbaar – je hoeft niks te missen!

Een copywriter zet lezers met woorden aan tot actie. Hiervoor moet je het vak hebben geleerd om dit te beheersen. Daarnaast zijn er nog een aan aantal andere kenmerken die een copywriter dient te beheersen:

 • Inleven in jouw doelgroep
 • Lastige materie vertalen naar eenvoudige taal
 • Alles uit jou trekken voor de juiste tekst
 • Kritische noten plaatsen
 • De juiste woorden kiezen
 • Consumentenpsychologie kennen

In het programma leer je hoe je je lezers aanzet tot actie, dit is namelijk wat er nodig is om jouw dienst of product te verkopen. Beheers je dit nog niet? Dan is dit programma uitermate geschikt voor jou. 

Dit programma geeft je de mogelijkheid om overtuigend te leren schrijven. Met deze theorie ga je je eigen teksten schrijven. 

In de coachingscalls en 1 op 1 coaching heb je de mogelijkheid je tekst in te dienen voor feedback. Je stuurt de tekst van te voren naar mij toe en ik kijk deze voor de coachingscall of ons 1 op 1 gesprek helemaal na en redigeer waar nodig.  Ik geef je ideeën hoe je een zin anders kunt schrijven, een woordje erbij of eraf om het net wat meer pakkend te maken. 

Met als eindresultaat een tekst die bij jou past, met jouw eigen schrijfstem én die je lezers aanzet tot actie. 

Ik werk met ZOOM. Meerdere deelnemers van het programma kunnen zich aanmelden hiervoor.  Van te voren kan je je vragen of tekst bij mij insturen – dat geeft mij de gelegenheid mij goed voor te bereiden – de vragen en teksten behandel ik tijdens de ZOOM sessie. 

Overige deelnemers kijken en luisteren mee. Je leert heel veel van de vragen van de anderen. 

Je bent tijdens de sessie niet in beeld. Je kunt met mij chatten of ik haal je in de uitzending. Maar uiteraard aan jou de keuze. 

De data staan vermeld in de online omgeving. Kan je er niet bij zijn? De training wordt opgenomen en in de online omgeving geplaatst. 

Aanmelden: in de online omgeving staat een link met de data. Met deze link kun jij je aanmelden.  

Een sessie duurt maximaal 2 uur en behandel maximaal 5 vragen. Mits er tijd is voor meer vragen – dan gaan we gewoon door. 

Deze groep kun je gebruiken om je teksten te posten voor feedback, zodat – naast mij – ook de andere deelnemers  de mogelijkheid hebben te reageren. 

Ivonne van Dis is onze vaste businesscoach in het programma. Elk kwartaal is zij online aanwezig om jou te helpen met vragen over jouw bedrijf. 

Liever in termijnen betalen? 

Dat kan! 

Gebruik de volgende kortingcodes en plaats deze in je winkelmand bij couponkorting. De betaling wordt verdeeld over het jaar.

Je hebt de volgende termijn mogelijkheden: 

 • In 3 keer betalen is € 650,– (elke 4 maanden een factuur)
 • In 6 keer betalen € 325,– (elke 2 maanden een factuur) 
 • In 12 keer betalen € 163,— (elke maand een factuur)