fbpx

10 x meer verkopen met een converterende salespagina

Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van een onweerstaanbare salespagina die harten ❤️ opent en je digitale kassa te laten rinkelen...

Je hebt maanden met hart en ziel aan je online programma gewerkt, je salespagina geschreven, alles gekoppeld zodat de nieuwe deelnemers direct kunnen inloggen. 

Het werkt!

Je hebt nog een app geïnstalleerd op je telefoon waarmee je direct een melding wanneer er gekocht is en je besluit er eens lekker voor te gaan zitten. Je hebt tenslotte zo hard gewerkt afgelopen tijd. 

Laat de verkopen maar binnenrollen! 

En meteen begint je telefoon te trillen. Het zou toch niet waar zijn?! Dat is snel… 

Maar het blijkt de nieuwsbrief van de Action. 

Niks aan de hand – je bent pas tien minuutjes live – dat zou te mooi om waar te zijn, toch? 

Maar drie weken later heb je nog steeds niets verkocht.

Je baalt als een stekker.

Wat nu?

Herkenbaar? 

Hoe zorg jij ervoor dat je lezers in beweging komen?

Het is geen geheim dat de online wereld een luidruchtige, drukke plek is geworden. Er is meer inhoud en concurrentie dan ooit tevoren, waardoor het moeilijker wordt je lezer te motiveren in actie te komen. 

En daarom is het steeds belangrijker dat je weet hoe je je boodschap overtuigend over brengt, op een manier die je lezers in beweging zet en waarbij ze volmondig ‘ja’ zeggen op jouw aanbod. 

Want hoe krijg je anders klanten binnen, als je niet in staat bent je lezers te motiveren in actie te komen? 

Stel... je schrijft waanzinnige teksten, zodat je meer mensen bereikt en voor jezelf de mentale en financiële vrijheid creëert? Geweldig toch?

Hoe zou het zijn als...

Sinds ik in 2018 ben gaan werken aan mijn copywriting skills en salespagina’s ben gaan inzetten om mijn diensten te verkopen, is mijn omzet verdubbeld. Ik heb meer dan 100 deelnemers in mijn programma’s – binnen een jaar!

Inmiddels heb ik mijn salespagina’s tot vervelens toe getest en geleerd van de talloze fouten dit ik hebt gemaakt en ik kan wel zeggen …. Ik heb de code gekraakt! Gemiddeld haal ik 9 a 10 verkopen uit 100 inschrijvingen. Yes!

Wat doe ik nog meer? Ik werk en heb gewerkt voor grote namen als: Eelco de Boer, 365 dagen succesvol, Janos Art, Succes Trek Je Aan een vele andere kleinere zzp’ers met grote dromen. 

Wat ik heb gemerkt bij de honderden ondernemers die ik afgelopen jaren heb geholpen is het gebrek aan duidelijke en overtuigende teksten.

En dat is zonde…

Ik geloof erin dat zodra je de magie van woorden begrijpt, je een enorme groeispurt maakt met je bedrijf. 

Teksten die voor je werken is het verschil tussen een ‘rinkelende’ digitale kassa en oorverdovende stilte

Welke kans grijp jij om snel te groeien met je bedrijf?

Als het schrijven van een salespagina altijd de laatste taak ik op je To-Do lijstje? Dan is dit programma voor jouw gemaakt!

Aanbod:

Stop met stressen en schrijf je winstgevende salespagina in de helft van de tijd🕡

In dit programma vind je stap voor stap hoe je een salespagina schrijft met jouw eigen persoonlijke schrijfstem zonder ‘pusherig’ over te komen. 

Dit zijn alle modules die jou verder helpen om een onweerstaanbare salespagina te maken

Het cursusmateriaal, inclusief talloze voorbeelden van teksten, is direct voor je beschikbaar in je eigen online omgeving – ook op je mobiel

Maar dit is nog niet alles...

Ik heb ik nog een aantal toffe bonussen - die je verder helpen.

Bonus #1

Gratis online cursus

Van Zero naar COPY Hero

Een cursus waarin je in 7 stappen van Zero naar COPY Hero gaat, zodat je snel onder de knie krijgt wat de meest belangrijke basistechnieken zijn om teksten schrijven die verkopen – je beste quickstart ‘ever’.

Ter waarde van 84,00 euro 

Bonus #2

Digitaal boek:

Hypnotic Writing - Joe Vitale

“Ik ben een grote fan van Joe Vitale en zijn boeken. Het boek Hypnotic Writing (Engelstalig) is mijn absolute favoriet. Ik heb talloze boeken over overtuigingskracht gelezen, maar geen enkele komt in de buurt van dit boek. Het laat je precies te zien hoe je je lezers in een soort van ‘kooptrance’ kunt brengen die alles wat je ze aanbiedt onweerstaanbaar maakt.”

Schrijf je winstgevende salespagina in de helft van de tijd, zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen waar je hart echt van in de fik 🔥 gaat.

1 +
Doen al mee! Ben jij de volgende?

"Susan is een ervaren tekstexpert. Met haar training zorgt ze voor een sterk fundament en legt ze concepten makkelijk uit aan zowel ervaren als ook minder ervaren schrijvers." Emile Ruig

119159171_5114824891876184_3485165681823978607_o

Succesverhalen

“Haar uitleg is praktisch, simpel en zonder poespas. Ik heb leren schrijven in de taal van de lezer en daarbij lekker mezelf te blijven, I love it!”
Angelique Piternella
EOS Implementer – Share Team Support
“De grootste verandering dankzij Susan is dat ik nu creatief, commercieel en totaal anders naar mijn teksten kijk dan voorheen en mij dit meer klanten oplevert.”
Mariska Huijnen
TOPgemerkt
Susan is scherp, duidelijk, kritisch en dus precies wat je zoekt in een copywriter! Daarnaast heeft ze humor en is ze een warme en lieve dame die erg bevlogen is in haar werk. Ze heeft een passie voor woorden. Ze geeft mooie duidelijke tips die je direct door kunt voeren in je teksten. Ze weet me te raken door haar diepgang en haar bevlogenheid die je motiveert om het beste uit jezelf (en je teksten) te halen.
Anouk de Boer
Eigenaar Crazy Connections
Susan heeft het schrijven voor mij veel makkelijker gemaakt! Soms was ik echt aan het zwoegen en worstelen over een simpele tekst of blog. Nu pak ik de formules van Susan erbij, kijk welke het beste is en de woorden stromen van zelf. Het levert me meer tijd, betere teksten en een super tevreden gevoel op!
Nicolle Pannebakker
'Het bewuste werken'

Wat levert het op: 

 

Schrijf je winstgevende salespagina in de helft van de tijd, zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen waar je hart ❤van in de fik gaat

Dit is wat je krijgt

Je hebt 2 keuzes: 

 

Keuze #1 Toegang tot het online programma (Do it Yourself) van 197,00 voor 97 euro (excl. btw)

Keuze #2 Toegang tot het online programma inclusief 2 x schriftelijke feedback van 525,00 voor 397 euro  (excl.btw)

(Inclusief de waardevolle bonussen t.w.v. 97,00 euro.)

 

Nog meer enthousiaste reacties...

Koop zonder risico

Als je niet de resultaten krijgt die je wilt of het is niet zo goed als je dacht dat het zou zijn, geen problemen!

Laat mij dit binnen 14 dagen weten dan stuur ik je, zonder vragen, je geld terug.  

Deze online training is een volledig risicovrije aankoop.

Alle voordelen nog even op een rijtje...

Direct voor 12 maanden toegang

Niet goed - geld terug garantie

Toegang tot mijn Facebook community voor gratis feedback op je teksten

Elk kwartaal een live FAQ Zoom sessie voor al je vragen

Super Bonus: Cursus van Zero naar COPY Hero

Ik wil niet dat je salespagina je ervan weerhoudt de levens van je ideale klanten te beïnvloeden. Daarom geef ik in feite meer dan 1000 euro aan waarde weg.

PS je kunt jarenlang proberen wat wel en niet werkt, dit is zonde van je tijd en energie.  

 

Je kunt overal wat informatie vandaan halen en met duct-tape aan elkaar plakken om te constateren dat het niet voor je gaat werken. Met dit programma krijg je alle ‘tools’ in handen om stap voor stap een salespagina op te zetten die verkoopt. Stap vandaag nog in voor 97 euro of als je mijn coaching erbij wilt voor 397 euro en ontvang daarnaast aan 97 euro aan waardevolle bonussen.  

Deze prijzen zijn alleen vandaag geldig (22 april)

Belangrijk om te weten (FAQ)

Voor alle ondernemers die begrijpen dat overtuigende teksten voor je  werken, maar de richtlijnen hiervoor nodig hebben om dit te realiseren. 

Voor ondernemers (coaches, therapeuten, trainers, intuïtieve ondernemers) die een dienst verkopen en op zoek zijn naar meer klanten. 

Voor ondernemers die vandaag nog willen starten met verkopen.

Als jij je tekst hebt geschreven stuur je deze per e-mail naar mij toe. Ik geef je binnen 5 werkdagen mijn uitgebreide feedback. Ik neem de tekst uitgebreid door en pas aan waar nodig is aan. Ik schrijf nieuwe zinnen die nog scherper zijn. Na de 1e ronde volgt er nog een 2e ronde –  nadat jij mijn aanpassingen hebt verwerkt – om de laatste puntjes op de I te zetten. 

Ik vind het belangrijk dat je van mij een goede feedback krijgt zodat je een pagina creëert die je conversie percentage laat groeien.  Let op! Je krijgt alleen feedback als je daarvoor gekozen hebt. 

Ik wil je oprecht adviseren om dit programma te volgen. En natuurlijk zeg ik dat als verkoper van dit programma, maar ik heb ZOVEEL ondernemers ZOVEEL geld zien verliezen met teksten die niet werken. Omdat ze simpelweg niet de juiste dingen deden.

Onlangs startte een ondernemer met het geven van webinars. Ze had ontzettend veel aanmeldingen, wel 200 deelnemers per keer en ze gaf er 4. Reken maar uit! Ze heeft helaas NIETS verkocht! Omdat haar verkooptekst ontzettend onduidelijk was. Dit kreeg ze te horen van de deelnemers, nadat ze een rondje had gebeld. 

Ik wil je dus aanraden om dit programma te volgen om goede resultaten te behalen, maar vooral ook om dure fouten te voorkomen.

Voor het bedrag hoef je het niet te laten, dat heb je zo weer terugverdiend. 😉

Je kunt je aanmelden voor de besloten Facebook groep: Write like a Boss en daar je korte teksten delen voor feedback en je vragen stellen (geen complete salespagina’s). Je leert ook van de anderen die in het zelfde schuitje zitten.

Dit programma is ervoor om jou te leren hoe je een salespagina schrijft. Welke stappen zijn hiervoor nodig en wat schrijf je waar en in welke volgorde. Het programma zit boordevol voorbeeld zinnen die je kunt gebruiken voor je eigen salespagina. 

Dit is geen uitgebreid copywriter programma, daarvoor verwijs ik je naar mijn online programma: Succes met Woorden. 

Echter … 

Als bonus bij: Hoe je een converterende salespagina schrijft, krijg je 12 maanden toegang tot mijn cursus: Van Zero naar COPY Hero. 

In deze cursus ga je in 7 stappen van Zero naar COPY Hero gaat, zodat je snel onder de knie krijgt wat de meest belangrijke basistechnieken zijn om teksten schrijven die verkopen – je beste quickstart ‘ever’.

 

Klopt! Ik wil graag zoveel mogelijk ondernemers helpen met het schrijven van teksten waarbij ze zich goed voelen en ook nog eens verkopen. 🙂

Telkens een copywriter inhuren om je teksten te schrijven is duur, ik wil het toegankelijk maken.