fbpx

Vind eenvoudig met deze 5 vragen jouw 'purpose'.

Als je je afvraagt: “Wat is mijn doel?” en je hebt het gevoel dat je het nog niet helemaal weet. Dan heb ik de volgende tip voor je: Focus je op je pijn.

Ik weet het, dat klinkt dramatisch. Maar dit betekent niet dat jij je het hele weekend in je slaapkamer moet opsluiten, snikkend en jammerend met een doos Kleenex om jouw ‘purpose’ te achterhalen 😉

Zet jezelf neer in een lekkere stoel of maak een wandeling en stel jezelf de volgende vragen:

  1. Wat was voor jou een ervaring waarbij je hart brak?
  2. Wat was een van je moeilijkste hoofdstukken in je leven?
  3. Wat ergert je mateloos?
  4. Waarvan lig je ‘s nachts wakker?
  5. Wanneer breekt je hart als je iemand ziet worstelen met?

Door terug te gaan naar deze situaties en oude herinneringen, voel je de pijn en is het erg aannemelijk dat deze direct verbonden zijn met jouw doel in dit leven.

Ik weet hoe het voelt om een baan te hebben, die elke laatste druppel uit je zuigt. Elke dag toog ik mij weer in een net pak naar kantoor om vervolgens de hele dag druk te zijn met mijn team om de miljoenen binnen te harken. Met als gevolg dat mijn lichaam doodmoe en vol met stress, het op gegeven moment wel even genoeg vond.
De pijn en de onmacht die ik heb gevoeld, maar vooral ook de onwetendheid om alsmaar de signalen van mijn lichaam te negeren, heeft mijn ogen heel ver geopend en mij wakker geschud. Wat was ik onbewust en bleu, ik leefde in een ratrace, ging maar door en met als gevolg een vreselijke burn-out. 
Ik heb die pijn gevoeld en daarom help ik, als teksten fanaat, therapeuten en coaches met het schrijven van prikkelende teksten. Zodat zij hun potentiële klanten bewust  maken om naar de signalen van hun lichaam te luisteren. 
Woorden maken mensen bewust en zet ze in beweging. Ik wil niet dat iemand de pijn voelt die ik heb ervaren en dat ze op tijd aan de bel trekken om de juiste keuzes te kunnen maken.  

So far… mijn verhaal om je te inspireren waarom ik doe wat ik doe.

Als je moeite hebt om erachter te komen wat je doel is, raad ik je aan je te concentreren op je pijn.

Welke uitdagingen heb jij overleefd? Welke rotzooi heb jij uit je leven gewist en wat zijn de moeilijke lessen die je hebt geleerd?

Bestudeer je hoofdpijn, je verdriet, je blauwe plekken en littekens die je hebt opgelopen. Hier vind je de antwoorden die je zoekt.

En wie weet… Is je doel erg voor de hand liggend en ligt het recht voor je neus 😉