5 vragen om eenvoudig je ‘purpose’ uit te pluizen

Achterhaal met deze 5 vragen je ‘purpose’ zodat jouw verhaal nog duidelijker wordt en meer klanten aantrekt

Als je je afvraagt: “Wat is mijn doel?” en je het gevoel hebt, dat je het nog niet weet …

Dan heb ik de volgende tip voor je: Focus je op pijn.

Ik weet het, dat klinkt dramatisch. Maar dit betekent niet dat je het hele weekend in je slaapkamer moet zitten, snikkend en jammerend met een doos Kleenex om jouw ‘purpose’ te achterhalen 😉

Zet je zelf neer in een lekkere stoel of maak een wandeling en stel jezelf de volgende vragen:

  1. Wat was voor jou een ervaring waarbij je hart brak?
  2. Wat was een van je moeilijkste hoofdstukken in je leven?
  3. Wat ergert je mateloos?
  4. Waarvan lig je ‘s nachts wakker?
  5. Wanneer breekt je hart als je iemand ziet worstelen met?

Door terug te gaan naar deze situaties en oude herinneringen voel je de pijn en is het erg aannemelijk dat deze direct verbonden zijn met je doel in je leven.

Ik weet bijvoorbeeld hoe het voelt om een baan te hebben die elke laatste druppel uit je zuigt. Elke dag toog ik mij weer in een net pak naar kantoor om vervolgens de hele dag druk te zijn met mijn team om de miljoenen binnen te harken. Met als gevolg dat mijn lichaam doodmoe en vol stress het wel even genoeg vond.

De pijn, de onmacht die ik heb gevoeld, maar vooral ook de onwetendheid om alsmaar de signalen van mijn lichaam te negeren, heeft mijn ogen heel ver geopend en mij wakker geschud. Wat was ik onbewust en bleu, ik leefde in een ratrace wat ik totaal niet besefte.

Ik heb die pijn gevoeld en vandaag, als teksten fanaat, help ik therapeuten en coaches de mensen op deze planeet bewust maken door het inzetten van prikkelende teksten. Woorden maken immers mensen bewust en zet ze in beweging. Ik wil niet dat iemand de pijn voelt die ik heb ervaren en dat ze op tijd aan de bel trekken om de juiste keuzes te kunnen maken.  

So far… mijn verhaal om je te inspireren waarom ik doe wat ik doe.

Als je moeite hebt om erachter te komen wat je doel is, raad ik je aan je te concentreren op je pijn.

Welke uitdagingen heb je overleefd? Welke rotzooi heb je uit je leven gewist en wat zijn de moeilijke lessen die je hebt geleerd?

Bestudeer je hoofdpijn, je verdriet en al je blauwe plekken en littekens die je hebt opgelopen. Hier vind je de antwoorden die je zoekt.

En wie weet… Is je doel erg voor de hand liggend en ligt het recht voor je neus 😉

Maak je teksten levendig met de tips en handvatten uit dit e-book

Schrijf eenvoudig pakkende teksten met behulp van verschillende templates. Deze templates en schrijftechnieken deel ik met je tijdens mijn trainingen. Schrijf je in via: Eventbrite

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email
WhatsApp chat