fbpx

Wie is Susan?

Wat ik mijzelf nooit voor mogelijk had gehouden is mij overkomen! 

Voorjaar 2016 kreeg ik de diagnose: burn-out, huh

Als nuchtere hardwerkende manager, opgevoed met de woorden: ‘Van hard werken ga je niet dood.’ Stond een burn-out krijgen niet in mijn boekje. 

Ik was doodmoe, ik had een concentratie van een goudvis. Autorijden was lastig, sterker nog: ik was een gevaar op de weg! Boodschappen doen een hell, ik vergat alles. En ik kon uren naar de loop van Tellsell kijken, zonder dat ik ook maar iets opnam in mijn brein. Ik was helemaal uitgeblust. 

Dit was het resultaat van dingen doen waar ik niet blij van werd. 

Terug naar mijn dockingstation

Als alleenstaande moeder met een verantwoordelijke en (te)drukke baan als manager van een grote salesafdeling, had ik maar één doel: snel beter worden.

Ik was op zoek naar een ‘quick fix’ en mijn toenmalige buurvrouw deed iets met energie. Nét wat ik nodig had! 

Wat er daarna gebeurde was MAGIC

Ik kwam uit een harde corporate wereld waarin geld verdienen en maximaal scoren dagelijkse kost was. Stapte ik in een wereld van bewustwording, energievelden, alternatieve zorg en grijze wollen sokken. Te bizar! 

Maar deze nieuwe omgeving voelde wel super chill. 

De energie behandelingen sloegen geweldig aan. Als een kolkende rivier denderde de energie door mijn lijf. Het kon niet anders: “Hier moest en wilde ik meer van weten!” Tot mijn grote verbazing ging het werken met energievelden mij bijzonder makkelijk af. En van het een kwam het ander… 

Op 5 december 2016 deed ik iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik diende mijn ontslag in. Mijn zeer goed betaalde baan hing ik aan de wilgen.

Ik besloot kapitein te worden van mijn eigen schip en startte een praktijk, zonder enige ondernemerservaring en geld. 

Geloof me, ik scheet 7 kleuren stront, zo eng vond ik het. Maar ik voelde aan elke vezel in mijn lijf dat dit mijn pad was.

De start van mijn praktijk was alles behalve een 'smooth ride'

 

Ik kwam uit een wereld waar bewustzijn een vreemd woord was en geld verdienen centraal stond. En nu ging ik mij profileren als energiewerker. Ik had de grootste moeite om uit te leggen wat energiewerk was, snapte er zelf ook de ballen van. Ja, dat het werkte zag ik wel, maar mijn rationele brein vond er wel iets van. 

Ik werd enorm gehinderd door alle remmetjes en stemmetjes in mijn hoofd. Mijn rationele brein had bedacht: als ik maar goed leer hoe ik mijzelf kon vermarkten, dan rollen de klanten wel binnen. 

Zo gezegd zo gedaan. 

Ik had bizzwise alles op orde. Een toffe website, een mooie praktijk met diploma’s aan de muur, maar wat ik niet had was een money flow. 

Ik raakte gefrustreerd waarom ik geen klanten aantrok en waarom ik zoveel moeite had mijn energiewerk, wat spiriwiri en vaag was, aan te bieden. 

Ik melde mij aan bij MasterMoves, het businessprogramma van Eelco de Boer. Ik dacht: ik kies gewoon de beste businesscoach van het land en dan komt het wel goed met mijn praktijk. Yeah right! Niet dus…

Mijn laatste spaarcenten gingen naar Eelco.

Ik leerde veel, onder andere; hoe ik funnels in elkaar kon zetten, facebook adverteren, salespagina schrijven, verkoopgesprekken voeren en ga zo maar door.

Wat ik niet leerde was te achterhalen wat mijn drive was en hoe ik mijn blokkades, belemmerde overtuigingen, remmetjes en stemmetjes kon oplossen. 

Vanuit mijn rationeel brein besloot ik om in 2019 de deuren van mijn praktijk te sluiten. 

Hoe geweldig en gaaf ik het werken met energievelden ook vond. Ik durfde niet het podium op om het te verkopen. Ik besloot terug te gaan naar mijn comfort zone en iets te gaan doen wat niet zo vaag was. Ik werd copywriter – met succes. Lekker safe. 

En ik was weer terug bij af.

"Iedereen blij, want Suus ging eindelijk weer 'normaal' doen en liet haar heksenbezem weer in de hoek staan."

So far (not) so Good

“Het probleem is niet dat je niet weet wat je moet doen, maar dat je niet doet wat je allang weet.” 

Ik wist allang wat mij te doen stond, maar ik deed er niets mee. Ik liet mij onbewust beïnvloeden door mijn omgeving en oude onopgeloste shit in mijn lijf.

Daarnaast had ik een ellendige money mindset wat ook niet helpend was. 

Mijn struggle heeft jaren geduurd voordat mijn rationele brein in combinatie met mijn energiewerk, vriendjes te laten worden en alle bullshit achter mij te laten. En te gaan staan voor wie ik ben als energetisch coach. En ik de prijzen durfde te vragen in lijn met de transformaties die er ontstaan bij mijn klanten. 

Elimineer de zwaarte uit je leven en leef je droom leven. 

Hoe zou het voor je zijn dat alles wat zwaar voelt lichter mag? 

Dat je weet wat je passie is, wie je écht bent, wat je talenten zijn en jouw drive.

En stel… dat je kunt stoppen met je dingen in je leven die dwars tegen je gevoel ingaan? 

Wat betekent dit voor je? 

Elke dag in een hoge frequentie manifesteren wat jij wilt! 

Sounds like magic!