Als iemand aan mij vraagt wat ik doe… Dan antwoord ik dat ik ondernemers help met hun verhaal zo origineel mogelijk op papier te zetten.

Maar wat ik eigenlijk wil zeggen is…

Ondernemers word wakker!

Schrijven is een van de belangrijkste onderdelen van je bedrijf.

Alleen met woorden die emotioneel verbinden, trek jij je potentiële klanten over de streep en ben je in staat een succesvol bedrijf neer te zetten.

Laat je niet weerhouden door je gedachte dat je niet kan schrijven of omdat je bang bent te falen en er op afgerekend wordt.   

I’ve been there, done that. 

Ik was een taal prutser pur sang, mijn rapportcijfers op de basisschool voor taal was niet hoger was dan een schamele 5 of 6, tijdens mijn studie periode werd dat al niet veel beter.  

In mijn tijd als manager liet ik mijn rapporten en verslagen eerst controleren voordat ze naar de directie gingen. Belangrijke e-mails las ik wel 10 x over voordat ik op de ‘send’ knop drukte. Dit heeft mij zoveel tijd gekost…

Ik was bang om fouten te maken en daar gruwelijk voor te worden afgerekend. 

Ik hield mij jarenlang gevangen met mijn eigen overtuigingen dat ik nooit een schrijfSter zou worden

Bij de start van mijn bedrijf was het schrijven van teksten alles behalve een ‘smooth ride’. Met lange zinnen, te veel komma’s en lastige woorden maakte ik mijn teksten onnodig ingewikkeld. 

Het belemmerde mij in het vertellen van mijn verhaal en wat ik te bieden had als ondernemer. Trainingen en workshops van [toen nog] mijn praktijk, liepen nauwelijks vol. Mijn berichten op sociale media verdwenen ook langzaam zonder enkele ‘like’ of reactie van ieder zijn tijdlijn. 

Dan besef je dat alles anders moet

Ik heb ingeschreven voor een Copywriting opleiding en ik ontdekte ‘als je schrijft zoals je praat’, het creëren van teksten ongecompliceerd wordt, en je moeiteloos meer klanten aantrekt. Wow! 

Sindsdien is alles voor mij veranderd. 

De stress om mijn verhaal te delen is er niet meer, omdat ik heb ingezien hoe je met eenvoudige aanpassing teksten schrijft die bij mijn lezers binnenkomen. En dat als je je kwetsbaar opstelt je veel meer fans om je heen verzameld waardoor je doorlopend in een flow blijft en groeit met je bedrijf. 

En het beste van alles…

Nu help ik vele ondernemers inzien dat schrijven van teksten je makkelijker afgaat met behulp van eenvoudige stappenplannen en slimmigheidjes. 

Wanneer ik geen trainingen geef in het ‘pielen’ met woordjes, zit ik graag met jou en een cappuccinootje aan tafel. Om samen uit te pluizen voor wie jij schrijft en wat jouw verhaal is, want dan alleen creëer je de beste teksten.  • graag cappuccinootjes drinkt in gezellig koffie cafeetjes
 • bedenker en organisator is van de grootste cruisebeurs van Nederland
 • 20+ jaar ervaring in sales & marketing 
 • grote sales teams heeft aangestuurd 
 • meerdere IT projecten heeft gedraaid
 • de halve wereld al heeft rondgereisd en gevaren, maar afgelopen jaren regelmatig op een camping te vinden is
 • 6 jaar lang alleenstaande moeder is geweest in een mangement functie en soms moeite had alle ballen hoog te houden
 • heel handig is met computers, haar eigen websites maakt en salesfunnels opzet
 • beschikt over een grote implementatie kracht
 • meester is om een idee/plan om te zetten naar resultaat
 • regelmatig aan boord is te vinden van een cruiseschip om rondleidingen te geven 
 • ook Touch of Matrix therapeut is voor het opruimen van blokkades en belemmeringen
 • gelooft in de wet van aantrekkingskracht
 • Businesstrainingen geeft bij het opleidingscentrum Touch of Matrix
 • mijn coaches zijn: Patrick van Gils, Peter Post en Eelco de Boer. The Best of the best
 • sinds 2017 heb ik mij ondergedompeld in de schrijven van pakkende teksten 
 • bij Monique Vork in de leer ben geweest om te werken met intuïtie en mediumschap 
 • sinds april 2019 als vaste copywriting coach werkt bij Winst.nl van Eelco de Boer, en ben ik een van de sprekers tijdens het grootste online marketing event van Nederland: https://internetmarketingsummit.nl/

Mijn motto is: ‘alles is energie’.

Als de energie weer bij jou stroomt, stroomt deze ook weer door jouw bedrijf!

Sinds begin 2018 ben ik fanatiek Mastermoves deelneemster van Eelco de Boer. Ik kan wel zeggen, dit is voor mij een van mijn beste beslissingen geweest. In een hele korte tijd maak ik enorme stappen en zit mijn bedrijf in een hele positieve flow.  

En per 1 april 2019 geef ik elke 2 weken een coachingscall (webinar) voor de deelnemers voor de MasterMoves van Eelco. 

MT /directie lid – Leidinggevende over grote teams – Projectmanager – Procesmanager – Sales manager -Eventmanager – Applicatie beheerder – en heel veel marketing. Sinds 2018 Copywriter 

WhatsApp chat