fbpx

Als iemand aan mij vraagt wat ik doe… dan antwoord ik dat ik ondernemers help met hun boodschap naar de wereld zo helder mogelijk op papier te zetten.

Wat ik eigenlijk wil zeggen…

Ondernemers word wakker!

Wist jij dat overtuigend en persoonlijk schrijven één van de belangrijkste onderdelen is van je bedrijf om geld te verdienen? 

En dat positieve teksten die mensen raken en verbinden, werken als een klantmagneet? 

Ik ben Susan Wind, mijn hart gaat in de fik als ik (online) kennisondernemers die affiniteit hebben met (mentale) gezondheid, kan helpen met hoe ze hun bedrijf kunnen laten groeien en een fanbase opbouwen met teksten die je lezers in het hart raken. 

"The written word is the strongest source of power in the entire universe"

Confessionnnnn…

Nee, ik ga je niet vertellen dat ik als klein meisje altijd aan het schrijven was. Sterker nog, ik vond het vre-se-lijk! Ik was een drama in taal en de grammaticaregels heb ik nooit goed begrepen. Altijd foutloze teksten schrijf ik niet, maar daar heb ik Elly (redacteur) voor. Zij houdt altijd mijn potloodje scherp en kijkt mijn teksten na voor mijn klanten.

Bij de start van mijn bedrijf kwam ik er al snel achter dat een knap stukje tekst schrijven, wat ook nog eens persoonlijk en overtuigend is geschreven, niet tot mijn kernkwaliteiten behoorde. Laat staan dat ik mijn ideale klant kon motiveren in actie te komen.

Nope… ik kwam er al snel achter dat op dit vlak werk aan de winkel was. Ik ben mij gaan onderdompelen in verschillende copywriting opleidingen en consumentenpsychologie. Toen mijn coach vertelde dat ik mocht schrijven zoals ik praatte, gebeurde er iets… een soort van mindshift. Ik was helemaal om…

Ik begon schrijven super gaaf te vinden. 

Mijn creatieve ideeën-tank mag ik nu elke dag legen op papier. It feels like Magic!”

Maar als je schrijven niet leuk vind, het je teveel tijd kost of zelfs haat, begrijp ik dat volkomen.

"Make it simple. Make it memorable. Make it fun to read"

Waarom ik doe wat ik doe

 

Een lange tijd probeerde ik te ondernemen vanuit mijn hoofd. 

Best gek eigenlijk voor zo’n gevoelsmens als ik. 

Ik volgde de ene na de andere cursus om mijn bereik, leads, verkoop en volgers te vergroten. Ik ‘deed’ andermans succesformule. 

Ik dompelde mij helemaal onder in alle marketing-, en sales technieken en ging aan de slag met de gouden eieren van verschillende businesscoaches, in de hoop dat mijn praktijk een succes zou worden.  

En weet je… dat werkt voor geen meter. Ik voelde het niet. 

Tot ik op een dag op mijn bedrand zat en mijzelf afvroeg: “Suus, wat ga je doen als je een hele dag vrij bent?

Het eerst wat in mij opkwam was: schrijven! In mijn campingsmoking op de bank en mijn laptop op schoot ben ik de meest gelukkige vrouw op deze planeet!

Dat was toch een heel ander verlangen dan wat ik op dat moment deed. Ik was energetisch therapeut met een praktijk, maar van een riedeltje schrijven en mensen bewust maken bloeide ik helemaal op. 

Mensen bewust maken wat positieve woorden met je hele systeem doet  – of het nu op papier is of hoe je ze uitspreekt. Want positieve woorden doen iets met mensen; ze kunnen je een geluksgevoel  geven, ze maken je bewust, ze inspireren en geven  je energie en het allerbelangrijkste –  ze kunnen je helen. 

Als jij niet met elke vezel in je lijf voelt dat het klopt, niet 100% staat voor wat je doet, deelt en verkoopt – dan wordt je bedrijf nooit een succes. 

Wat voor mij het verschil maakt? 

Weten wat jij hier te doen hebt. Waarom jouw bedrijf bestaat en wat jouw unieke waarde is en dit over de bühne te brengen, zodat jij zoveel mogelijk mensen kunt helpen die je hard nodig hebben. 

Voel jij dat ook? 

Je hebt iets super waardevols te bieden en zoek jij een oplossing om jezelf en je diensten op een positieve en breinprikkelende manier te presenteren?

Start vandaag nog met het schrijven van een creatieve tekst met deze schrijftemplate.

Ik kan mij heel goed verplaatsen in de doelgroep van mijn klanten, dat is iets wat ik met mijn jarenlange sales- en marketing achtergrond heb ontwikkeld. 

Ik ben een razendsnelle denker, loop 10 stappen vooruit. Ik krijg regelmatig van mijn klanten terug dat ik briljante ideeën bedenk en de meest creatieve zinnen zo kan opratelen.

Ik ben gek op de werking van het brein en hoe je met woorden mensen positief en onbewust raakt. 

Al deze karakter eigenschappen zijn te herleiden naar Human Design manifestor generator.

Het Team

Gelukkig doe ik het niet alleen. Ik ben ontzettend dankbaar voor het team wat mij en mijn klanten ondersteund. Het NEWENERGY4YOU team bestaat uit een: redacteur & tekstschrijver, businessreader en coach, energiewerkers, salesexpert en copywriter. 

We zijn een gepassioneerd, ambitieus en samenwerkend team wat graag samenwerkt met grensverleggende klanten, die impact willen maken op deze wereld. 

Elly Zwart - redacteur & tekstschrijver

Ivonne van Dis - businessreader & businesscoach

Barbara te Boekhorst - business power booster & healer

Susan Wind - copywriter coach & salesexpert