SNEL MEER KLANTEN DOOR PAKKENDE TEKSTEN

Ben jij soms uren bezig met het schrijven een tekst, maar je kunt wel huilen zo flauw en levenloos het op je scherm staat.

Het lijkt zo eenvoudig om even te gaan zitten en een stukje tekst te schrijven waarmee hoopjes klanten aan je deur staan te rammelen die alleen door jou geholpen willen worden.

Niets is minder waar.  

Het probleem voor veel ondernemers is: Hoe schrijf je een tekst die wél blijft plakken zonder uren van je kostbare tijd te verliezen. Zonder torenhoge kosten te maken voor een tekstschrijver of copywriter. 

En dat begrijp ik helemaal, maar weet dat je hier niet alleen in staat.

Veel therapeuten & coaches lopen vast op het schrijven van een creatieve tekst die ervoor zorgt dat ze meer klanten aantrekken.

Dit is nu precies de reden waarom ik de Masterclass: ‘Snel meer klanten door pakkende teksten’ heb ontwikkeld om jou te helpen.

In deze Masterclass laat ik je inzien hoe je stap voor stap van een saaie tekst naar een stukje proza gaat die je klanten op hun grondvesten doen trillen.

amanda-vick-1398194-unsplash

Ontdek in 5 stappen hoe jij met een eenvoudige template [die ik zelf heel veel gebruik] je diensten verkoopt zonder geld uit te geven en tijd te verliezen

logan-isbell-672551-unsplash

Wat ga je leren?

  • De juiste woorden om je klanten te inspireren, zodat ze met je willen samenwerken
  • Een stappenplan dat je overal voor kunt gebruiken. Bijvoorbeeld voor je: website, flyers, podcasts en video's
  • Ik vertel je precies wat je moet schrijven, wat je moet zeggen [en wanneer je dit moet zeggen]
  • Welke woorden je beter niet gebruikt in je teksten

Verkopen zonder gladde praatjes, maar op een natuurlijke manier wat prettig en niet pusherig voelt

Waarom schrijven steeds belangrijker wordt

Een verhaal wat raakt is geschreven met de juiste woorden. Want woorden kunnen magisch zijn, woorden kunnen je raken, woorden kunnen je betoveren en woorden kunnen een groot verlangen oproepen.

Mits jij je woorden goed inzet op het juiste moment en met de juiste lading.

Wil jij een succesvolle praktijk met een onafgebroken stroom aan klanten?

Zorg er dan voor dat je leert hoe jij woorden voor jouw bedrijf kunt inzetten, zodat je de mensen raakt, verleid en overtuigd.

Jouw dienst kan steengoed zijn. Zonder de juiste woorden verkoopt je niks.

Hoe je dat doet?

Dat leer je tijdens mijn Masterclass. Check hieronder de data.  

Ik heb een masterclass pakkende teksten schrijven gedaan bij Susan. Maar ik heb meer geleerd dan schrijven. Ik weet nu ook hoe belangrijk het is om mijn doelgroep te bepalen en heb zelfs tijdens de masterclass kunnen bedenken wat die doelgroep is. Een groep mensen waar ik me mee kan vereenzelvigen en vise versa. Natuurlijk hebben we ook teksten geschreven en besproken, zodat nog duidelijker werd wat nou precies de bedoeling is. Ook na de training was Susan nog bereid om mijn nieuw geschreven teksten te beoordelen en van commentaar te voorzien. Top! Ik heb veel van je geleerd, Susan. Met als resultaat dat ik nu al na drie weken een verdubbeling van het aantal bezoekers op mijn website zie. Dank je wel.
Jan Bart
Triggerpoint Almere
In heb met Susan een hele interessante dag gehad. Door haar overzichtelijke uitleg met leuke droge humor krijg ik een beter beeld van wat mogelijk is voor mijn business . Do’s en vooral ook don’ts. Susan houdt de materie licht. Daardoor schep je een beter of nieuw plan om je skills uit te dragen om de mensen die het nodig hebben te bereiken. Ook de aftersales geeft Susan de juiste aandacht voor je vragen die dan toch ontstaan. Weer een stapje verder, bedankt Susan!
Daan Koole
Touch of Matrix therapeut
'Superleuke dag. Helder, duidelijk, concreet, to the point en met een vleugje humor gebracht. Echt een aanrader voor therapeuten die net beginnen of die worstelen met teksten. Je krijgt een idee van hoe je je website het beste kunt opbouwen, zodat je met meer gemak de juiste klanten kunt gaan aantrekken. En dat is wellicht heel anders dan de meeste therapeuten zouden denken. E.e.a. wordt nog aangevuld met handige tips en tools. Ik zeg: ‘Doen!’
Simone Rutgers
Nefertum.nl
WhatsApp chat