fbpx

Masterclass

Meer succes met je online programma

29 maart 19:30

In deze waardevolle masterclass deel ik:

Je hebt een online dienst of programma en krijgt je het maar niet aan de man. 

Je wilt het wel van de daken schreeuwen dat iedereen zoveel baat heeft bij jouw programma, maar het lijkt wel of niemand het interesseert. 

Ondanks dat je er alles aan doet; je adverteert, je staat dagelijks met je snoet op sociale media, je geeft webinars,  je stuurt je mailinglijst regelmatig waardevolle tips enzovoort. 

Maar je krijgt het niet verkocht.

Met als gevolg dat je aan alles begint te twijfelen: Is mijn programma wel goed genoeg? Deel ik wel genoeg kennis? 

En voor je het weet zit je weer het hele weekend te werken aan je programma om deze nog waardevoller te maken dan het al is. 

En geloof me. Dat is niet het probleem!

Je programma is waardevol genoeg en je hebt genoeg kennis in huis. Dus stop met jezelf iedere keer weer wijs te maken dat het daar aan ligt!

De reden waarom ondernemers hun online diensten niet verkocht krijgen, ligt meestal aan het feit dat ze hun boodschap niet overtuigend over de bühne krijgen. De potentiele klant voelt niet dat ze hier het allerbeste geholpen worden. 

Sterker nog… ze klikken stilletjes je pagina weg om vervolgens nooit meer terug te komen… 

Daarom geef ik een gratis masterclass en deel met jou welke stappen er nodig zijn om een winstgevende salesfunnel (klantreis) op te zetten en wat je moet doen om teksten te schrijven die wel verkopen.

download (2)

Meld je hier aan