fbpx

Snel meer klanten met
een simpele klantreis

In 4 maanden naar een constante stroom aan klanten en omzet.

Je hebt een droom en een missie op deze wereld, je voelt in elke vezel van je lijf dat je iets waardevols te bieden hebt om iemand oprecht te helpen. 

Maar desondanks lijkt jouw droom en missie verder weg dan ooit, zucht…

Je rommelt maar wat aan en je bedrijf groeit hierdoor voor geen meter.

Herken jij je hierin? 

✔Je vindt het moeilijk te bepalen wie nu precies je ideale klant is en hierdoor loop je vast als je teksten wilt schrijven. Je teksten zijn hierdoor te algemeen geschreven en spatten niet van het beeldscherm af. 

✔Je hebt een e-book of andere weggever, maar zodra je weggever gedownload is, blijft het oorverdovend stil

✔Je content op sociale media slaat niet aan. Je deelt veel waarde, maar haal je er nauwelijks iets uit. 

✔ Vind je het lastig je te onderscheiden van je concurrenten. Als je om je heen kijkt is alles in jouw vakgebied ‘eenheidsworst’. Overal zie je dezelfde woorden en zinnen terug.

✔Je wilt graag e-mails schrijven of een salespagina opzetten, maar je krijgt geen zinnig woord op je beeldscherm. 

✔ Je wilt het liefst de hele wereld helpen, maar als je iets ‘moet’ schrijven om te verkopen, ontstaat er een kortsluiting in je bovenkamer.

✔ Je hebt geen concreet plan en je rommelt maar wat aan. 

 

En er is nog een ander probleem. 

Je vindt schrijven sowieso een ‘dingetje’. 

Het maakt je soms onzeker, omdat je nu eenmaal niet bekend staat als woordkunstenaar. Daarnaast vind je het knap lastig om een vlotte (foutloze) tekst te schrijven en je verzandt in alles wat je wilt vertellen?  

Met als gevolg dat je het maar blijft uitstellen en je teksten zelden het daglicht zien…

Zonde….je bent hierdoor minder zichtbaar en dat kost je uiteindelijk veel klanten. 

Are You Ready To Grow Your Dream Business?

Ik geloof erin dat het voor iedereen mogelijk is om een succesvol (online) bedrijf op te bouwen. Je moet alleen weten welke stappen je moet doorlopen. 

Nu lijkt het misschien nog heel moeilijk allemaal, maar uiteindelijk is ondernemen ervoor zorgen dat je een plan hebt. Als je dit plan hebt en je weet je potentiële klanten te raken met woorden waarin zij zich herkennen, dan is het ook voor jou mogelijk om je droombedrijf te bouwen.

Om die reden heb ik een traject ontwikkeld – speciaal voor coaches – om in 4 maanden snel en gemakkelijk jouw plan (klantreis) op te zetten met overtuigende teksten. Zodat je een ijzersterke fundering hebt staan wat zorgt voor een consistente stroom aan leads en klanten.

Dit is hoe het werkt...

Stap 1 

We starten met het bepalen wie jouw ideale klant is. We maken samen een gedetailleerd klantenprofiel, zodat aan het eind van het traject kraakhelder is wie jouw ideale klant is en op welke woorden zij aanslaan. Dit profiel alleen al is een gamechanger voor jouw bedrijf!

Stap 2 

We bepalen wat je weggever gaat worden en hoe we deze in de markt gaan zetten. We schrijven samen een pakkende optin en landingspagina om je weggever te promoten, zodat je snel je mailingbestand opbouwt. 

Nadat je potentiële klant je weggever heeft gedownload komen ze in een e-mail funnel terecht. Dit zijn 4 mails die we uitwerken, met bewezen e-mail templates, zodat je potentiële klanten jou leert kennen en jij ze enthousiast kunt maken om je kennismakingsproduct te kopen.  

Stap 4 

Je schrijft je salespagina, ik help je daar uiteraard bij, om je kennismakingsproduct te presenteren en tot slot schrijf je 3 advertentieteksten voor sociale media om je weggever te promoten. 

Stap 5 

Knallende kurken en champagne – je klantreis staat!

Dit is wat je krijgt...

 • Je hebt 4 maanden lang intensief contact met mij en je mag met het hemd van mijn lijf vragen. 
 • Ik geef je feedback op je; websiteteksten, weggever, landingspagina weggever, salespagina en advertentieteksten voor sociale media. We houden een constant lijntje via Trello (speciaal software programma). 
 • 3 x 1 op 1 coachingsgesprek van 2 uur bij mij op kantoor of een andere afgesproken locatie. 
 • 12 maanden toegang tot mijn programma Succes met Woorden (Uitgebreide omschrijving van de modules vind je hieronder beschreven.)
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep: “Write like a boss”
 • Gedurende het traject van 4 maanden mag je deelnemen aan de groeps COPYcalls die ik wekelijks live geef (via Zoom) voor de deelnemers uit mijn membership programma. Je leert hier ook weer zoveel van elkaar, omdat de ander vragen stelt waar jij nog niet aan gedacht had. 

Succes met Woorden

Copywriting programma [online gedeelte]

Alles wat je nodig hebt om de harten ❤️ te open en je digitale kassa te laten rinkelen...

SUCCES MET WOORDEN

Dit zijn alle modules uit SUCCES MET WOORDEN die jou verder helpen om pakkende teksten te schrijven

Programma vol praktische modules en audiobestanden om snel pakkende teksten te leren schrijven, zonder je te overladen met oersaaie grammaticaregels

WhatsApp voor snel hulp

Van maandag tot vrijdag zal ik binnen 24 uur persoonlijk je berichtje antwoorden en je verder helpen. Het kan zijn dat ik je terug e-mail, of ik neem een filmpje voor je op, waarin ik uitleg wat er nodig is voor jou. Dit zorgt ervoor dat je niet vastloopt en je weer verder kunt met je teksten.

Dit traject is perfect voor je als;

 • Je jezelf goed kent en weet waar je hart van in de fik gaat.

   (En dit hoeft niet per-se een online programma te zijn, maar werk ook prima voor een offline dienst)

 • Je minder dan 50.000 euro verdient per jaar en je graag op een consistente manier meer omzet wilt realiseren. 

 • Je het moeilijk vindt je te onderscheiden van je concurrenten en hier graag de ‘handvatten’ voor wilt krijgen om dit te transformeren

 • Je begrijpt wat copywriting voor jouw bedrijf kan betekenen en hier dolgraag mee aan de slag wilt.

 • Je schrijven lastig vindt en hiervoor praktische hulp wilt om dit te doorbreken, zodat je met meer zelfvertrouwen en lef jezelf durft te presenteren. 

Copywriting is de allerbeste, meest winstgevende vaardigheid die iedereen kan ontwikkelen

(Als je echt je bedrijf wilt laten groeien en je dromen wilt laten uitkomen.)

Even voorstellen...

Ik ben Susan Wind, de start van mijn bedrijf was alles behalve een ‘smooth ride’. Ik vond het maar lastig om impactvolle teksten te schrijven. Urenlang zat ik geplakt achter mijn laptop zoekende naar de juiste woorden. Met als gevolg: saaie teksten waar iedereen hard aan voorbij scrolde.

Daarnaast had ik had ook geen duidelijk plan en van een klantreis had ik nog nooit gehoord.

Ik deed maar wat. 

Ik had bijvoorbeeld wel een e-book, maar geen opvolgmails. Kennismakingsproducten of diensten had ik niet en van overtuigende teksten schrijven had ik totaal geen kaas 🧀 gegeten. 

Het was ook niet zo verwonderlijk dat ik nauwelijks nieuwe klanten aan mij wist te binden. Je kon mijn marketing vergelijken met het gooien van gekookte spaghetti op de muur – in de hoop dat er iets van bleef plakken bij mijn doelgroep.

Ik besloot te gaan werken aan mijn grootste probleem. 

Mijn communicatie…

Ik ging slim gebruik maken van woorden en wat ons brein daarmee doet. Ik volgde copywriters opleidingen in Nederland en Amerika en alles over wat woorden met je onderbewuste doen. Ik ontdekte door verschillende sales funnels (ander woord voor klantreis) uit te proberen wat wél en niet werkt. Daardoor kreeg ik mijn lezers in beweging wat zorgde voor méér klanten en méér omzet. 

Waarom een klantreis onmisbaar is voor je bedrijf

Een klantreis noemen ze ook wel een sales funnel. Zelf heb ik het liever over een klantreis – klinkt zoveel positiever!

Sommige ondernemers krijgen jeuk bij het woord sales funnel, omdat ze dan het idee hebben dat ze mensen iets aansmeren en heel pusherig overkomen. Ik deel juist veel waarde in mijn e-mails, zodat ze hiermee – zonder dat ze überhaupt iets gekocht te hebben – al enorm geholpen zijn. Met deze aanpak kunnen de mensen je op een laagdrempelig manier kennis met jou, je expertise en je aanbod maken en dan beslissen of het een goede match is. 

Een andere reden waarom ondernemers niet beginnen aan een klantreis is, omdat het veel technisch gedoe en extra werk met zich meebrengt. Maar dat valt reuze mee. Het zijn vaker de remmetjes en de stemmetjes in het hoofd die alle hobbels en bobbels onder een vergrootglas leggen. 

Wat heb je nodig? 

Uiteraard een website en een systeem waar je e-mails mee kunt versturen. Meer niet!  Ga je een online product aanbieden dan komt daar nog een betaalsysteem bij. Ik heb veel ervaring met de technische kant van de klantreis – ik deel al mijn waardevolle inzichten met jou en behoed je voor de fouten die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. 

Wat levert dit traject je op....

Dit traject is speciaal voor jou als...

Dit traject is niks voor jou als...

Alle voordelen nog even op een rijtje...

3 keer 1 op 1 coaching en een constant lijntje via Trello

Al je teksten door een copywriting expert beoordeeld en indien nodig herschreven

Termijnbetaling mogelijk

Per Whats app snel bereikbaar als je even vastloopt

4 maanden wekelijks online COPYcalls

Direct toegang tot het online programma: Succes met Woorden

De investering voor dit 4 maanden traject bedraagt €2499,- exclusief BTW. Het mag ook in 3 termijnen van € 850,– worden betaald. 

Klinkt geweldig, ik heb nog een paar vragen...

Belangrijk om te weten

Voor alle ondernemers die begrijpen dat overtuigende teksten voor je werken en je meer omzet en fans gaat opleveren, maar de richtlijnen hiervoor nodig hebben om dit te realiseren. 

Voor ondernemers (coaches, therapeuten, trainers, intuïtieve ondernemers) die een dienst verkopen en op zoek zijn naar een continue stroom aan klanten. 

Voor ondernemers die het getrut zat zijn en vandaag nog willen starten met verkopen. 

Je houdt 12 maanden toegang tot zowel de onlineomgeving als de besloten Facebook groep.

Gedurende het traject krijg je toegang tot het membership programma Succes met Woorden. In deze membership zitten wekelijks COPYcalls. Dit zijn live online copywriting groepscoaching sessies. Jij als 4 maanden traject deelnemer mag je hierbij aansluiten voor nog meer inspiratie en om van de anderen te leren. Heb je geen vragen, luister dan gezellig mee. Je leert veel van de anderen. Zie de COPYcall als je wekelijkse boost aan schrijfenergie.

 

Ik ben eerlijk met je, ik heb dat hele d en dt verhaal nooit begrepen. Dus heb ik mijzelf aangeleerd met zo min mogelijk oersaaie hulpwerkwoorden en moeilijke woorden te schrijven. Ik hou het simpel en duidelijk. En deze skill heeft mij veel succes gebracht. Ik heb onbewust van mijn zwakte mijn kracht gemaakt. Tenslotte, teksten die eenvoudig en duidelijk te begrijpen zijn door ons brein geven de lezer een goed gevoel. Daardoor is de lezer eerder geneigd voor jou te kiezen. 

Ik vertel dit verhaal, omdat veel ondernemers het lastig vinden teksten te schrijven die hun lezers in beweging zetten. Ze zijn bang om fouten te maken en op afwijzingen uit hun omgeving. Hierdoor durven ze vaak niet te publiceren. 

Als voormalig energetisch therapeut weet ik als geen ander wat de kracht van positieve woorden zijn. Dit is er al die jaren ingeramd. Ik weet precies welke woorden het onderbewuste van je lezers op een positieve manier triggeren.  En met welke tekst jij een glimlach op hun gezicht tovert. 

Mensen kopen bij jou om jouw energie en niet omdat jij keurige oersaaie perfecte grammaticale teksten hebt geschreven. 

Dat dus… 

Daarnaast werk ik en heb gewerkt voor grote namen als: Eelco de Boer, 365 dagen succesvol, Janos Art, Succes Trek Je Aan een vele andere kleinere zzp’ers met grote dromen en ambities. 

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Dit traject gaat je bewustwording hoe je het onderbewuste brein van je lezer – op een positieve manier – kunt beïnvloeden compleet veranderen. Het is een ‘skill’ die je in je verder ondernemersleven veel gaat opleveren. 

Investeren in jezelf betekent ook een commitment aangaan. Een commitment om je doel te gaan behalen. En soms hebben we als mens nu net even dat zetje nodig. 

Heb je vragen mail (info@newenergy4you.nl) of bel me gerust.