fbpx

Groei programma

SUCCES MET JE COPY

4 maanden intensieve begeleiding naar een constante stroom aan klanten en omzet.

Ben jij coach, therapeut, energiewerker of healer en vind jij het knap lastig om je te onderscheiden met je teksten? 

Je hebt een droom en een missie op deze wereld,  je voelt in elke vezel van je lijf dat je iets waardevols te bieden hebt om iemand oprecht te helpen. 

Maar desondanks lijkt jouw droom en missie verder weg dan ooit. Je rommelt maar wat aan en je bedrijf groeit hierdoor niet of nauwelijks. 

Hoe hard je ook je best doet, jouw boodschap komt niet over bij je ideale klant. 

Je ziet overal dezelfde woorden en zinnen voorbij komen en zakt daardoor de moed je soms in de schoenen. 

Je vraagt je daadwerkelijk af: “Wat moet ik nog in hemelsnaam doen om mijn online diensten verkocht te krijgen?” 

 

Herken je dit...

✔Je salespagina levert je niets of nauwelijks iets op. Je vindt het überhaupt knap lastig om een salespagina op te zetten. 

✔Je het moeilijk vind je te onderscheiden van je concurrenten. Als je om je heen kijkt is alles in jouw vakgebied ‘eenheidsworst’. Overal zie je dezelfde woorden en zinnen terug.

✔Je vind het moeilijk te bepalen wie nu precies je ideale klant is en hierdoor loop je vast als je teksten wilt schrijven.

✔Je bereik groeit niet, omdat je nauwelijks inschrijven krijgt op je mailinglijst en adverteren op Facebook kost je meer dan het je oplevert.

✔ Je wilt het liefst de hele wereld helpen, maar als je iets ‘moet’ schrijven om te verkopen ontstaat er een kortsluiting in mijn bovenkamer.

✔Je content op sociale media slaat niet aan. Je deelt veel waarde, maar toch haal je er nauwelijks klanten uit. 

✔Je hebt geen handige strategie voor je e-mails, het voelt niet goed en je haalt er te weinig uit aan verkopen.

✔Ik voel dat ik bepaalde stappen wil nemen, maar ik neem ze niet, omdat ‘iets’ je tegenhoudt.

Dit groei traject is perfect als je...

 • Jezelf goed kent en weet waar je hart van in de fik gaat. 
 
 • Je minder dan 50.000 omzet per jaar en je graag meer en op een consistente manier omzet wilt realiseren 
 
 • Je het moeilijk vind je te onderscheiden van je concurrenten en hier graag de tool voor wilt krijgen dit te transformeren. 

Wat houdt het 4 maanden traject in?

 • Je hebt 4 maanden lang intensief contact met mij. Ik geef je feedback en je mag me het hemd van het lijf vragen.
 • 1e coachingsgesprek (1 op 1): In dit gesprek gaan we zoeken naar jouw ideale klant en wat is jouw boodschap naar de buitenwereld en zetten we je als expert neer in jouw vakgebied. Wat ga je verkopen en hoe? Samen bepalen we jouw strategie.

 • 2e coachingsgesprek (1 op 1): Afhankelijk van wat jouw strategie is gaan we verder met de uitwerking. Denk aan; tekst aanpassingen en feedback op je website, een salespagina schrijven, een weggever bedenken en produceren, een e-mail funnel opzetten of starten we met advertentieteksten. Wat ook voor jouw van toepassing is dit werken we samen verder uit. We houden een lijntje via het online werkprogramma Trello.

 • 3e coachingsgesprek (1 op 1): Tijd om te implementeren. We zetten samen je funnel op met behulp van bijvoorbeeld: een Facebook add, webinars, salespagina e-mail reeks. Zodat er aan het eind van het traject een werkende funnel staat wat je een constante stroom aan omzet oplevert.

  (Na elk gesprek ga je aan de slag en via een online werkdocument (Trello) geef ik je feedback op je teksten en andere tips.)

 • Lifetime toegang tot mijn online programma: Succes met Woorden 
 • Toegang tot een besloten Facebook groep met gelijkgestemden 
 • Gratis toegang tot de groepsthema coachingssessies.
 • Toegang tot de gastcoaches. 

Dit zijn alle modules die jou verder helpen om pakkende teksten te schrijven

Het cursusmateriaal, inclusief talloze voorbeelden van teksten, is direct voor je beschikbaar in je eigen onlineomgeving – ook op je mobiel

Om jou nog verder te helpen zijn er diverse groepcoachingcalls

Live online groepscoachingscalls themasessies: Hoe bouw je een salesfunnel en hoe schrijf je een winnende Facebook advertentie.

 

4 x per jaar vaste gastcall met Ivonne van Dis. Ivonne is businessreader en businesscoach. Heb jij de juiste energie en kan jij van hieruit je bedrijf succesvol runnen? Ivonne is in staat je makkelijk te scannen en jou de juiste vragen te stellen, zodat je snel nieuwe inzichten krijgt en weet waar je blokkades zijn. 

Ik geloof erin dat een succesvolle business niet mogelijk is al je ook werkt aan je mindset. Hoe deal je  met de remmetjes en stemmetjes in je hoofd? Om die reden is Barbara ter Boekhorst als vaste coach toegevoegd aan het programma. Barbara geeft power boosts. Dit is een soort van meditatie en healing om de blokkades in je lijf op te ruimen. 

WhatsApp voor snel hulp

Van maandag tot vrijdag zal ik binnen 24 uur persoonlijk je berichtje antwoorden en je verder helpen. Het kan zijn dat ik je terug e-mail, of ik neem een filmpje voor je op, waarin ik uitleg wat er nodig is voor jou. Dit zorgt ervoor dat je niet vastloopt en je weer verder kunt met je teksten.

Je schrijfcoach in je broekzak

Je eigen Write like a Boss Community – Makkelijk en snel te bereiken voor vragen en korte teksten.

Even voorstellen...

Ik ben Susan Wind, voorheen (toen ik nog een praktijk had) heb ik vele kansen door mijn handen laten glippen om te groeien met mijn praktijk, omdat ik niet de woorden gebruikte om mijn ideale klanten te overtuigen voor mij te kiezen.

Ze lazen mijn teksten, maar mijn woorden kwamen niet binnen en geen vervolgactie. En dat is knap frustrerend…

Zeker als je weet dat je iets goeds te bieden hebt, net als jij, maar je verkoopt niets. Ik had nooit nagedacht over wat de kracht van woorden met mensen doet, laat staan dat ik ze kon bedenken. 

Nog wat feitjes...

download (2)

Wat levert dit traject je op....

Alle voordelen nog even op een rijtje...

Direct altijd toegang tot het online programma

Offline 1 op 1 coaching om het beste resultaat te behalen

Extra gast coachingcalls

Termijnbetaling mogelijk

Per Whats app altijd bereikbaar als je even vastloopt

1 jaar lang online groepscoaching themasessies

De investering voor het Groei Programma bedraagt €1499,- exclusief BTW. Het mag ook in 3 termijnen van € 500,– worden betaald. 

Omdat we intensief samenwerken in deze maanden is het belangrijk dat er een ‘klik’ is tussen ons. Boek hier je match gesprek en vul hieronder het formulier in. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.