fbpx

Gratis online Training
11 mei 19:30 uur.


Dit is waarom je teksten niet voor je werken

Waar ga ik het over hebben tijdens deze waardevolle training

Resultaat training

Resultaat van deze training is dat je vol zelfvertrouwen in staat bent met de tips en inzichten persoonlijke en breinprikkelende teksten te creëren voor je salespagina, website of sociale media. 

Mijn naam is Susan Wind ik ben een hippe tekstentikker (copywriter) 

Als voormalig energetisch therapeut weet ik als geen ander hoe lastig het is om, iets wat ‘vaag‘ of ongrijpbaar is, super concreet te maken. Zodat je potentiële klanten direct begrijpen waar jij ze bij helpt.

Ik hoor dit ook van de honderden ondernemers die ik heb geholpen als schrijfcoach. Allemaal lopen zij, keer op keer tegen hetzelfde aan. 

In deze training leg ik je uit waarom jouw teksten niet voor je werken en welke fouten vaak worden gemaakt, zonder dat je het doorhebt.

Ik ben trotse eigenaar van meerdere goedlopende schrijfprogramma’s, ik maak deel uit van het MasterTeam van Eelco de Boer, werk samen met de beste businesscoaches van het land en ik schrijf daarnaast ook kekke teksten voor onder andere 365 dagensuccesvol.nl 

download (2)

Ben jij klaar voor succesvolle teksten die verkopen?

Ik hou van energie in mijn teksten en in mijn presentaties daarom vraag ik je live aanwezig te zijn. Mocht dit niet lukken, dan stuur ik na de training direct een opname naar je. 

Wil je niet langer wachten en nu direct beginnen?

Download hier alvast je gratis schrijftemplate om een verkooptekst te schrijven. 

(De tekst heb ik al voor je geschreven, je hoeft alleen je details nog maar in te vullen!)