fbpx

Gratis online Training
11 maart. 11:00 uur.


Dit is waarom je teksten niet voor je werken

Ben jij die ambitieuze (online)ondernemer (coach/therapeut/healer/energiewerker) en vind jij het knap lastig om je te onderscheiden met je teksten? 

Als ‘voormalig’ energetisch therapeut weet ik als geen ander hoe lastig het is om, iets wat ‘vaag’ of ongrijpbaar is, super concreet te maken. Zodat je potentiële klanten direct begrijpen waar jij ze bij helpt.

Ik hoor dit ook van de honderden ondernemers die ik heb geholpen als schrijfcoach. Allemaal lopen zij, keer op keer tegen hetzelfde aan. 

Dit doet mij pijn en daarom heb ik besloten mijn kennis met jou te delen.

In deze training leg ik je uit waarom jouw teksten niet voor je werken en welke fouten vaak worden gemaakt, zonder dat je het doorhebt.😲

Ik bied je deze training gratis aan, want ik weet hoe frustrerend het is –  in deze al lastige tijd – om je potentiële klanten te bereiken.

Waar ga ik het over hebben tijdens deze super waardevolle gratis training:

Resultaat van deze training is dat je vol zelfvertrouwen in staat bent met de tips en inzichten ‘Eye Popping👀 teksten te creëren voor je salespagina, website of sociale media. 

Mijn naam is Susan Wind ik ben een hippe tekstentikker (copywriter) Ik heb al honderden ondernemers mogen helpen tijdens vele trainingen als copywriting coach in het Master team van Eelco de Boer. 

Ik ben trotse eigenaar van meerdere goedlopende copywriting programma’s en ik schrijf daarnaast ook kekke teksten voor onder andere 365 dagensuccesvol.nl 

download (2)

Ben jij klaar voor succesvolle teksten die verkopen?

Ik hou van energie in mijn teksten en in mijn presentaties daarom vraag ik je live aanwezig te zijn. Mocht dit niet lukken ik stuur achteraf een opname.