Tof dat je hier bent! Ik ben Susan en als nuchtere Vianense teksten fanaat en ondernemerscoach piel ik het liefst de hele dag met woordjes. Ik ben verzot op cappuccinootjes en loop ik vast? Dan leg ik graag een kaartje voor een tof antwoord.

Ik had altijd een bloedhekel aan schrijven, simpelweg omdat ik het plaatje in mijn hoofd niet op papier kreeg. Lees hier mijn verhaal hoe ik dit heb opgelost en mijn bedrijf als een malle is gegroeid. 

NIEUW

ONLINE TRAINING

Hoe je inspirerende teksten schrijft zonder ploeteren en zweten

VALLEN DE LEZERS IN SLAAP BIJ HET LEZEN VAN JOUW TEKSTEN?

Een overtuigende pakkende tekst is essentieel om te verkopen. Je wilt je lezer inspireren en raken met jouw verhaal.  

Ben je klaar met je saaie tekst en wil jij een tekst die het scherm afspat?

85 woorden die je tekst verprutsen. Plus 39 magische woorden die wél werken

Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van een onweerstaanbare homepagina die jouw ideale klant in vuur en vlam zet

WhatsApp chat