fbpx

Gezond Afvallen

Afvallen vanuit je onderbewuste

Heel mijn leven vecht ik al tegen de kilootjes… it drives me crazy!

Ik ken bijna alle diëten, heb velen uitprobeert en duizenden euro’s geïnvesteerd. En ja, ik ben ook 30 kilo afgevallen ca. 10 jaar geleden. Maar de helft zit er weer aan. 🙈

Toen ik mijn laatste afval avontuur stopte, omdat mijn voedingsdeskundige ging emigreren, was ik sneller dan Max Verstappen van 0 tot 100 km per uur, terug bij af. 

Toen was het genoeg! Er moet een andere oplossing zijn. 

Ik wilde weten wat mijn lichaam wél en niet snaait. Op welke voedingsmiddelen ga ik goed en welke minder. Wat mag ik wél en wat liever niet. En dan heb ik het niet over chocolade, patat enzovoort. Want voor mijn gevoel at ik redelijk goed en verantwoord. 

Ik heb vroeger geleerd dat een bruine boterham met een plakje kaas, oké is, toch? 

Dus mijn grootste vraag was: hoe kom ik erachter wat dan wel oké is voor mij specifiek. Er moest toch iets anders zijn? En zo kwam ik in contact met de biotensor. Mijn coach gebruikte deze voor haar coaching om antwoorden op vragen te krijgen uit je onderbewuste. 

Dus kwam ik op het idee om de biotensor (soort pendel) in te zetten voor mijn voeding. Alles wat ik van plan ben om te eten moet eerst langs de biotensor-check. En dan is het een ❌ of een ✅

De grootste mindfuck is wel dat je denkt dat iets oké is, maar de ene dag een ❌ krijgt en de andere dag een ✅

En geloof me … en de resultaten zijn echt amaaaazinnnggg!

Ik voel mij 1000x energieker en de kilo’s smelten als sneeuw voor de zon. 

Hier thuis denken ze dat ik helemaal gek geworden ben en dat ik elk moment op mijn bezem wegvlieg, als ik weer sta de zwaaien met mijn stokje voor de koelkast. 

Ben jij die vrouw die zich herkent in mijn verhaal en het diëten ook spuugzat is. 

Wil jij leven in een hoge energie, je weer lekker in je vel voelen en dat je weegschaal weer je vriend wordt? 

You want to become a high energy badass and lose weight?

Ik ben Susan, een crazy copywriter en energy-freak. Als energetisch therapeut weet ik alles over energie en hou ervan om dit praktisch in te zetten. Ik laat je ervaren hoe het is om met de biotensor te werken en hoe je dit inzet om gezond af ge vallen en naar meer energie.  

Wil jij op een gezonde manier afvallen en je voedingskeuze laten maken door je onderbewuste via de biotensor? Meld je dan alvast aan voor mijn besloten community op Facebook voor meer informatie