fbpx

Hoe je voorkomt dat je websitebezoeker in slaap valt bij het lezen van jouw teksten

Met een zucht klap je je laptop dicht. Uren heb je zitten ploeteren op een stukje tekst zonder resultaat. Voor je gevoel is dit weer het zoveelste flauwe huzarenslaatje wat het daglicht eigenlijk niet kan verdragen. 

Ben je klaar met je saaie tekst en wil jij een tekst die het scherm afspat? 

Dat is dit een oplossing voor jou! 

Een online copywriting coachingscall. 

Dit is een 1,5 uur durend gesprek waarin we jouw teksten laten omtoveren naar een tekst die de lezer raakt. 

Samen werken we aan jouw tekst, een zin erbij, een woordje eraf of deze vervangen voor iets wat specifiek is en wat je lezers begrijpen. En zo creëren we net zolang een tekst waarvan jij en jouw ideale klant zeggen: Ja, dit wil ik!

Ik werk met Zoom (link om in te loggen krijg je van mij) en Google Docs. 

Voordat we starten stuur ik je een vragenlijst.

Met deze vragen wil ik graag weten wat het doel is van je tekst, wie je doelgroep is, wat is het probleem van je ideale klant en jouw oplossing. En niet te vergeten wat heeft de klant bereikt als hij/zij bij jou is geweest. 

Op deze manier coach ik ook de deelnemers van MasterMoves, het business coachingsprogramma van Eelco de Boer. En dit werkt keigoed!

Omdat we de tekst delen op het scherm, kan ik eenvoudig jouw zinnen omtoveren naar zinnen die mensen, raken, verleiden en overtuigen. 

Ik leg je ondertussen de geheimen uit van wat ik doe en waarom ik het doe, zodat jij deze kennis ook toe kan passen op je andere teksten. Een win win situatie. 

Bonus: gratis template.

Als bonus deel ik mijn beste advertentietekst framework met jou. Een pakkende tekst schrijven was nog nooit zo makkelijk. 

Suus, ik heb nog vragen…

Krijgen we alles af binnen 2 uur?  

Als alles goed bij jou is afgestemd absoluut, en daar bedoel ik mee, dat je weet wat je wilt met je tekst en voor wie je schrijft. Anders zullen we in het gesprek hier wat dieper ingaan. 

Ik wil hier graag gebruik van maken. 

>> Stuur me een berichtje! Ik reageer binnen 24 uur.  

Wat kost het? 

Jouw investering is €275,– excl. btw voor 2 uur.