fbpx


Klap je poort naar het universum open, ontdek de Magie en leef je rijkste leven

Spirituele coaching

Voor ondernemers die willen ondernemen vanuit hun eigen sparkle en energie

Ha, ondernemer!

Je hebt cursussen gevolgd, met verschillende business coaches gewerkt, seminars bezocht, online webinars en Masterclasses gevolgd, workshops afgestruind met maar één ding in je hoofd; op zoek naar het gouden ei! 

Die ene methode of ´hack´ wat ervoor moet zorgen dat jij je bedrijf succesvol van de grond krijgt. 

De kreet: ‘You name it, and you did it!’ Past jou als een perfect zittende yogapanty besprenkeld met glitters. 

De theorie ken je, maar zodra jij de theorie in praktijk wil brengen, gooi jij onbewust de Chinese muur omhoog en komt er niks van de grond. Met als gevolg dat je weer maanden verder bent en niets van je plan uitgevoerd is of ben je halverwege gestaakt. 

Naast dat je er doodmoe van wordt, frustreert het je enorm. 

Het voelt als dat je elke maand weer met je kaplaarzen loopt te akkeren door de modder, met voortdurend de vraag in je hoofd: wat gaat er fout en kan dit niet makkelijker! Gewoon lekker vanuit flow, zonder iedere keer weer te worden teruggefloten door de remmetjes en stemmetjes in je hoofd.

Dan is er maar één oplossing: uitzoeken wat er voor zorgt dat je blokkeert, waarom je bepaalde stappen niet zet en waarom jij je dromen niet najaagt. 

En dan heeft het geen zin om je suf te mediteren en affirmeren of wekelijks met hoofd tussen de klankschalen te gaan liggen in de hoop dat de engelen je de oplossing komen brengen. 

Dan is het tijd voor een harde reset.

"De grootste saboteurs van jouw geluk en succes - ben jezelf"

Jarenlang heb ik mezelf gesaboteerd

In 2017 ben ik mijn spirituele pad gaan bewandelen, nadat ik te horen kreeg dat ik maar even thuis moest blijven. Ik had een burn-out! 

Ik kwam uit een harde corporate wereld waarin ik – als salesmanager –  jaarlijks miljoenen moest omzetten met mijn team. Het ging altijd over zoveel mogelijk geld verdienen en maximaal scoren. 

Ik wilde zo snel mogelijk op de been zijn en bij toeval liep ik tegen een energetisch therapeut aan. De energie behandelingen sloegen geweldig aan. Als een kolkende rivier denderde de energie door mijn lijf. 

Ik zat er middenin en ik voelde aan en vezel van mijn lijf dat ik hier iets mee moest gaan doen. There was no point of return! 

Dus besloot ik om mijn baan op te zeggen en opende ik enthousiast mijn praktijk. Ik wilde zoveel mogelijk mensen het leed te besparen wat op mijn pad was gekomen. Ik stapte in een wereld van bewustwording, energievelden, alternatieve zorg en grijze wollen sokken. Te bizar! Maar ik voelde mij dolgelukkig ik in deze nieuwe omgeving. 

Ik had bizzwise alles op orde, een prachtige praktijkruimte, diploma’s aan de muur, maar wat ik niet had was een continue klantenstroom en money flow. Ik raakte gefrustreerd van het feit dat ik geen klanten aantrok en waarom ik zoveel moeite had mijn energiewerk, wat spiri–wiri een best vaag was, aan te bieden. 

Dus… ik dacht: ik kies gewoon de beste businesscoach van het land en dan komt het wel goed met mijn praktijk. Mijn laatste spaarcenten gingen naar Eelco de Boer. Ik leerde veel, maar wat ik niet leerde was te achterhalen wat mijn drive was en hoe ik mijn blokkades, belemmerende overtuigingen, remmetjes en stemmetjes kon oplossen. 

Ik was gewoon mijn grootste saboteurs, ever! Maar het trieste was. Ik had het zelf niet door. Na 1,5 jaar ploeteren en lege bankrekening besloot ik om in 2018 de deuren van mijn praktijk weer te sluiten. Zo kon het niet verder! 

Hoe geweldig en gaaf ik het werken met energievelden ook vond. Ik durfde niet het podium op om het te verkopen. Ik liet mij enorm belemmeren door gedachten als: ik moet het energetische werk kunnen verklaren, mijn omgeving die er alles van vond, bang om afgewezen te worden en ga zo maar door…

Ik besloot terug te gaan naar mijn comfort zone en iets te gaan doen wat niet zo vaag was. Ik werd copywriter – met succes. Lekker safe. 

Ik weet inmiddels dat mijn ervaring niet op zich staat. Veel ondernemers doen niet wat ze te doen hebben op deze planeet. 

Ze blokkeren zichzelf en blijven aanmodderen, net als ik. En dat is doodzonde, omdat het makkelijk op te lossen is

Inmiddels weet ik beter en heb met energetische coaching mijn blokkades, remmetjes en stemmetjes naar de ballenbak gestuurd. Ik heb helemaal helder wat mij in dit leven te doen staat. 

En het mooie van dit alles… mijn bedrijf stroom, ik heb voldoende klanten en ik doe de marketing vanuit mijn eigen hoge energie, wanneer het mij uitkomt, en de klanten rollen gewoon vanzelf binnen. 

Activate your spiritual badass and become the diva of Magic!

Als jij deep down van binnen weet je dat jij veel te bieden hebt en je wilt niets liever dan gas geven, maar tegelijkertijd trap je ook op de rem en daardoor niet vooruit komt. 

Hoe zou het zijn als jij op een hogere frequentie weet af te stemmen, je blokkades weet op te lossen en je overtuigingen naar de ballenbak te sturen. 

Wat zou er dan voor je veranderen? 

Ben jij klaar voor een gigantische quantum leap naar een rijker leven op alle fronten? 

Meld je dan aan voor het 3 maanden privé coachingstraject. Waarin we in 6 heldere stappen achterhalen waar jouw hart van in de fik gaat, wat je blokkeert om hier 100% voor te gaan, hoe jij je energie verhoogd, zodat jij een magneet wordt voor je omgeving, klanten en je geldstroom op gang komt. 

Say Yes to the universe! 

Dit is wat we gaan doen: 

In 6 stappen naar meer innerlijke vrijheid

Volledige duidelijkheid over je visie, je talenten en wie je bent als je je beste zelf wordt (je identiteit, je speciale gaven, je doel, je missie), zodat je precies weet wat je why is, je pad en wat je wilt achterlaten op deze planeet.

Je krijgt duidelijkheid over jouw routekaart, zodat je jouw doelen bereikt en actie onderneemt en werkt aan je verandering. En we ruimen energetisch de blokkades op die je deze verandering in de weg staan.

Hoe gebruik je de wet van aantrekking, blijf je in een hoge frequentie en ontdek wat je energielekken zijn met eenvoudige maar weinig bekende technieken. Zodat je moeiteloos magie aantrekt in jouw leven.

Wie ben je nu écht en niet diegene waar je voor bent opgeleid? Waar gaat jouw hart van in de fik? Wat is jouw doel in dit leven en geef jezelf toestemming om te ontvangen wat je wilt, groots te denken & voelen, en daardoor meer groeit als persoon.

Doorbreek je grootste angsten en twijfels, zodat je jezelf bevrijdt van de innerlijke blokkades die je ervan weerhouden om het leven te creëren dat je verdient.

We ruimen oude geld overtuigingen op die niet van jouw zijn, maar along the way hebt meegekregen van je ouders of voorouders. Ze zorgen ervoor dat je een geldstromen blokkeert.

Het betekent dat als je eenmaal het werk hebt gedaan, je de resultaten krijgt en dit je oplevert: 

…Het vergroot je vertrouwen

…Laat je stappen zetten die je voorheen nooit voor mogelijk had gehouden. 

…Brengt geldstromen op gang. 

…Zorgt ervoor dat je in een hoge vibratie/frequentie blijft. En mocht je een terugval hebben weet je hoe jij jezelf direct kunt herpakken. 

Klinkt geweldig, toch?

(de meeste van deze programma’s werken op een diep onderbewust niveau en sturen ondanks alles  je huidige financiële realiteit aan)

Dit is wat je krijgt...

Elke 2 weken een sessie met Susan (1 x een live sessie op locatie)

Lifetime toegang tot mijn online programma’s 

Whatsapp coaching voor als je even vastloopt (oké, in het weekend ben ik er voor man en kind ;-0).

Er is iets dat we vooraf even moeten afstemmen: jouw groei is aan jou.

Ik kan je het werk niet laten doen.

Maar dit is wat ik wel voor je kan doen:

Ik help je met een licht te werpen op je blind-spot, je te ondersteunen en alles met je delen alles wat ik weet en waar ik door jou naartoe word geleid. 

Ik kan en zal je helpen de beste beslissingen te nemen voor jouw groei. Ik zal je helpen de krachtige, zelfverzekerde, aantrekkelijke ‘new you’ te omarmen.

Ik help je om dingen anders te zien. 

Ik zal je helpen je beperkingen op te lossen, ik laat je mijn strategieën laten zien en de manier waarop ik mijn eigen persoonlijke leven en bedrijf laat groeien.

Ik zal alles wat ik heb geleerd van mijn coaches, uit de talloze boeken en trajecten met je delen door meer dan € 15.000 in mijn eigen groei te investeren in de afgelopen 4 jaar.

Ik begeleid je om je missie duidelijk te krijgen en je te helpen naar je volgende hogere energie en frequentie niveau. 

Ik deel wat voor mij heeft gewerkt en wat niet, zodat je een heleboel fouten kunt voorkomen.

Ik deel alle stappen en werkmaterialen in een praktisch online programma. 

Hoe?

Je hebt direct toegang tot mijn online programma. Yup, er is huiswerk te doen. 

Dit versnelt niet alleen je transformatie maar helpt je ook tussen de gesprekken door aan je ontwikkeling bezig te zijn.

Ik kan en zal je nooit resultaten garanderen, dat zou niet eerlijk zijn. Ik kan alleen maar aangeven dat jij diegene bent waar mijn oogballen op gericht zijn tijdens ons traject en ik er voor je ben, om je uit de put trekt als je het even niet meer ziet zitten.  

Bonussen

3 maanden coaching 

Inclusief

Om de week een 1:1 Zoom coachingsessie (5x) 

1 x 2 uur durende live sessie op locatie 

Toegang tot het online mindset programma 

Toegang tot al mijn copywriting programma’s 

Prijs 1500 euro

Dit is wat anderen zeggen over mij

Mijn gedreven vuur stond op een zeer laag pitje. Energetisch liep mijn bedrijf niet zoals ik zou willen. Als energetisch coach is Susan wat mij betreft echt dé persoon die je innerlijke-spark zo weer heeft terug getoverd. Ze luistert naar je, voelt je enorm goed aan en komt héél snel tot de kern. Ze zoekt net zo lang tot je jouw golden-buzzer hebt (terug)gevonden, zodat je weer kan vlammen! Susan heeft óók een enorme gave om jou innerlijke vlam te vertalen naar beeldende en breinprikkelde woorden (copywriting). Dus echt twee vliegen in één klap. Dat vind ik zo enorm fijn aan Susan. Haar heerlijke intuïtieve, straight-forward en eerlijke aanpak. Iemand die het zweverige luchtig verwoord en absoluut geen geiten wollen sokken gevoel geeft. Susan geeft je zoveel concrete en praktische tips die je meteen kan toepassen.
Mariska Huijnen
Sales funnel expert

Wat zou er voor jou veranderen als...

Je onbeperkte ondersteuning & begeleiding krijgt op maat en je over elke mentale ‘roadblock ‘ heen til.

Je weet wat je te doen hier hebt op deze aarde en weet waar je hart echt van in de fik gaat.

Je leeft vanuit je passie en volledig in lijn met wie je bent

Het doel van dit gesprek is om jou verder te helpen naar de volgende stap in je privé leven en bedrijf, soms komt hier een samenwerking uit als het klikt aan beide kanten. Het kan best zijn dat ik niet de juiste persoon ben om jou verder te helpen, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan.