fbpx

Bio Challenge

19-20-21 april a.s.

Ontdek in 3 dagen hoe je een kraakheldere en ‘eye popping’ bio creëert, voor meer volgers, klanten en verkopen.

Meld je hier aan:

Waar gaan we het over hebben tijdens deze waardevolle challenge

Ben jij druk op de Social Media platformen? Neem jij regelmatig plaats in een van de ‘rooms’ op Clubhouse? Ondanks al je inspanningen om lekker sociaal bezig te zijn merk je dat je maar weinig volgers erbij krijgt.

En wij weten het als geen ander.. 

Wie zijn wij? Susan en Mariska, gedreven ondernemers!

Het klinkt misschien bizar, maar voor mij – Susan, was volgers ‘verzamelen’  nooit mijn nummer één prioriteit en een goede bio eveneens.

Totdat Mariska mij attenderen op mijn bio en zei: “Suus, die BIO van jou die slaat echt helemaal nergens op! Ik kan er niet eens uithalen wat je precies doet!”

Beetje bij beetje kwam het besef binnen dat ik hier wat mee mocht gaan doen om mijzelf beter te positioneren. Ik paste mijn bio aan. 

Wat er toen gebeurde is niet te geloven…

De ene na de andere volger meldde zich aan. Ik kreeg meer berichten wat resulteerde in meer opdrachten en verdubbelde mijn volgers op Instagram. 

De opmerking van Mariska heeft mijn ogen geopend. 

Dat niet alleen.

Zo attendeerde Susan óók Mariska op het volgende: ‘Maris, gebruik woorden en termen wat ze -willen- in plaats van wat ze -nodig- hebben!’

Whow, wat een uitdaging!

Uiteindelijk kwam ook bij mij het besef om deze ‘eye-opener’ toe te passen. Leren om mijn doelgroep beter te raken met ‘eye-popping’ teksten. Wat resulteerde in meer volgers, connectie met mijn doelgroep én nieuwe klanten.  

Om die reden hebben wij besloten een bio challenge te organiseren om jou te helpen. 

Wij zien namelijk dat veel ondernemers volledig de plank mis slaan. Zeker als het gaat over die cruciale bio-regels!

Let's rock!

Meld je hier aan:

Wie zijn wij?

Hi, mijn naam is Mariska en het gezicht achter TopGemerkt. Als Social Branding coach help ik vrouwelijke intuïtieve HSP ondernemers (onlinecoaches en dienstverleners) met het opzetten van een onweerstaanbare Social Branding door puur jezelf te zijn. Waardoor je online opvalt én met gemak je droomklanten aantrekt.

Wekelijks ben ik actief op Instagram waar mijn grote liefde voor creatieve, visuele en grafische interesses samenkomen. Laat ik daar nou net een grafisch oog voor hebben ontwikkeld: zo krijg ik intuïtief beelden en woorden door, waarmee ik kan intunen op jouw bedrijfskansen.

Door persoonlijke zichtbaarheid op een eigen, leuke en haalbare manier toe te passen, heeft dit niet alleen mijn bedrijf explosief doen laten groeien. Maar het heeft ook mijn klanten geholpen om hun zichtbaarheid te vergroten, meer impact te maken en  naamsbekendheid te creëren. Dankzij een steady en consistente online uitstraling die ze meer klanten en opdrachten opleveren.

Mariska

Sinds ik in 2018 ben gaan werken aan mijn copywriting skills is mijn omzet verdubbeld en heb ik meer dan 100 deelnemers in mijn programma’s (binnen een jaar). 

Ik werk en heb gewerkt voor grote namen als: Eelco de Boer, 365 dagen succesvol, Janos Art, Succes trek je aan een vele andere kleinere zzp’ers met grote dromen. 

Wat ik heb gemerkt bij de honderden ondernemers die ik afgelopen jaren heb geholpen is het gebrek aan duidelijke en overtuigende teksten.

En dat is zonde…

Ik geloof erin dat zodra je de magie van woorden begrijpt, je een enorme groeispurt maakt met je bedrijf. 

Teksten die voor je werken is het verschil tussen een ‘rinkelende’ digitale kassa en oorverdovende stilte

Susan